PROVOD ZA VAKCINISANE: U Tel Avivu organizovan prvi od 4 koncerta za imunizovane građane

Tanjug

06. 03. 2021. u 18:55

VLASTI u Izraelu postupno ublažavaju antiepidemijske mere, pa su gradske vlasti u Tel Avivu organizovale danas koncert za 500 vakcinisanih sugrađana na fudbalskom stadionu Blumfild, koji inače prima do 30.000 gledalaca.

ПРОВОД ЗА ВАКЦИНИСАНЕ: У Тел Авиву организован први од 4 концерта за имунизоване грађане

Foto: EPA

To je prvi od četiri zakazana koncerta koje će na stadionu Blumfild u naredna četiri dana odžati izraelska pop zvezda Ivri Lider, preneo je jerusalimski informativni portal Tajms of Izrael.

- Nadam se da je ovo početak perioda u kojem ćemo se vratiti normalnom životi - izjavila je jedna mlada Izraelka koja je došla na koncert.

Izraelske vlasti su u februaru počele sa ublažavanjem antiepidemijskih mera i postupnim otvaranjem tržnih centara, sportskih vežbaonica, bazena, hotela i nekih ustanova kulture.

Izrael je inače zemlja koja je u vrhu u svetu po vakcinaciji svojih građana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S