NEOPISIVO DOBAR: Vitaminski posni ''džumbus'' paprikaš (VIDEO)

11. 02. 2023. u 18:00

UŽIVAJTE u ovoj vrhunskom posnom obroku punom vitamina

НЕОПИСИВО ДОБАР: Витамински посни џумбус паприкаш (ВИДЕО)

Foto: Jutjub printskrin/JelaJelena Petrovic

Posni paprikaš - sastojci:

1 praziluk

1-2 šargarepe
3 sveže paprike
3 krompira
2-3 paradajza oljuštena
crvena mlevena paprika 
ulje, so (može začin)
peršunov list

FOTO: Privatna arhiva

 

Posni paprikaš - priprema: 

Svo povrće iseći na kolutove, pa ga prodinstati na ulju, osim krompira. Kad se prodinsta i omekša, dodati krompir i crvenu papriku. Naliti vodom da ogrezne i kuvati oko pola sata. Pred kraj ubaciti paradajz. Na kraju ubaciti so, biber po želji i suvi začin. 

Ako je paprikaš ređi, zamutiti 1 kašičicu instant supe iz kesice od pečuraka sa malo vode i dodati.

Na kraju dodati sitno seckan peršunov list.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIKAKO NE VALJA! Luka Dončić zbog povrede duži period van terena