KRILCA IZ RERNE posle kojih ćete polizati prste (VIDEO)

Новости онлине

13. 02. 2023. u 12:00

UZ ovaj recept ćete brzo i lako spremiti ukusan ručak

КРИЛЦА ИЗ РЕРНЕ после којих ћете полизати прсте (ВИДЕО)

FOTO: Privatna arhiva

Krilca iz rerne - potrebno je:

600 gr krilaca

2 kašike hlebnog brašna
2 kašike kukuruznog brašna
maslinovo ulje
kari
korijander
soja sos čili
so
crvena mlevena parika

FOTO: Privatna arhiva

 

Krilca iz rerne - priprema:

Krilca dobro posoliti i posuti crvenom mlevenom paprikom.

U sud sipati oba brašna i izmešati.

U drugi sud sipati maslinovo ulje, dodati malo karija, korijandera, soja sosa i sve izmešati.

Posoljena krilca provući kroz brašno i ulje sa začinima i ređati u podmazan pleh i peći na 220 stepeni oko 50 min. da lepo porumene.

Izvaditi iz masnoće i služiti toplo. Vrhunsko prijatno!

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Stigla vam je jedna 110 godina stara poruka sa fronta