NAPRAVITE BRZE GRICKALICE: Recept za punjene pita štapiće (VIDEO)
DOLAZE nenajavljeni gosti, ili biste da obradujete ukućane - spremno je za 5 minuta
 
                                                                                    FOTO: Privatna arhiva
Vrlo jednostavna i brza grickalica, može i kao užina ili večera. Ako se najave gosti, evo predloga. Fini hrskavi zalogaj gotov za 5 min.
PUNjENI PITA ŠTAPIĆI - potrebno je:
nekoliko gotovih kora FOTO: Privatna arhiva
200 gr sira
1 mlad luk ili malo spanaća barenog 100 gr
ulje, biber, beli luk u granulama
može malo kima
 
PUNjENI PITA ŠTAPIĆI - priprema:
Koru preseći po širini. Sir izdrobite, dodajte seckan luk ili bareni seckan spanać, može i jedno jaje. Na dno kore ubaciti fil, saviti stranice i uviti u tanku rolnicu sve dok imate nadeva. Pržiti kratko na ulju. Služite toplo.
Preporučujemo
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    ODBRUSILA CARINIKU: Gocu na granici nazvali Rašinom mamom
PEVAČICA bez dlake na jeziku govori o odnosu sa suprugom Rašom Novakovićem, uvek se sa šalom osvrćući na razliku u godinama koja je mnogima bila glavna tema na početku njihovog zabavljanja.
31. 10. 2025. u 18:35
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)