IDEJA ZA RUČAK: Prave gurmanske rolnice (VIDEO)
MALO drugačiji način pripreme
Foto: Jutjub printskrin/JelaJelena Petrovic
Isprobajte recept za ronice pripremljene na malo drugačiji način. Gurmani će uživati u njihovom ukusu.
Gurmanske rolnice - sastojci:
pileća prsa
senf
150 gr suvog vrata ili bilo koje salame
100 gr kačkavalja
200 gr slanine tanko nasečene
soli bibera
1 kašičica senfa
1 kašičica meda
1 kašika soka limuna
1 kašika soja sosa
1 kašika maslinovog ulja
1 kašičica crvene paprike
Gurmanske rolnice - priprema:
Meso iseći na tanke šnicle pa ih izlupati između folije. Svaku posoliti i premazati senfom. Na sto poređati tri lista suve slanine i na nju staviti meso.
Dodati kačkavalj i suvi vrat i urolovati. Ređati u podmazan pleh.
U činiju staviti senf, med, maslinovo ulje, sok limuna papriku i soja sos. Sve izmešati i četkicom premazati rolnice.
Peći na 210 stepeni C oko 30-40 min da lepo porumene. Servirati tople. Gurmanski ručak koji se ne jede svaki dan. Uživajte!
Preporučujemo
TESTENINA SA ŠUNKOM I PAVLAKOM: Uz sos od pečuraka nema greške (VIDEO)
08. 03. 2023. u 15:15
PRVA PO UKUSU I KVALITETU: Sarma ispod sača osvojiće sva vaša čula (FOTO/VIDEO)
09. 03. 2023. u 21:00
TRAMP DONEO ODLUKU: Povlači ambasadore i diplomate iz okruženja Srbije
ADMINISTRACIJA američkog predsednika Donalda Trampa povlači skoro 30 karijernih diplomata sa ambasadorskih i drugih visokih pozicija u diplomatskim predstavništvima SAD u svetu.
22. 12. 2025. u 10:32
RUSI ĆE NAPASTI EU MNOGO RANIJE: Veliko upozorenje iz Ukrajine, poznata godina i glavna meta
RUSIJA je pomerila svoje planove za direktnu agresiju sa 2030. na 2027. godinu, a Evropa je sve glasnija o riziku od direktnog sukoba, u kojem bi se baltičke države mogle naći pod okupacijom.
20. 12. 2025. u 09:41
Objavljeni INTIMNI kadrovi Melanije Tramp iz KUPATILA - i to ZLATNOG! Donald je pitao da li je videla, ona mu odgovorila (VIDEO)
MELANIJA je besprekorno stilizovana – šeširi, štikle, frizura – sve je u skladu sa njenim hladnim i kontrolisanim imidžom
19. 12. 2025. u 19:01
Komentari (0)