RUČAK BEZ HLEBA: Krompir na više načina - u jednom receptu (FOTO/VIDEO)

28. 03. 2023. u 17:55

KROMPIR se može spremiti na različite načine, a ovo je brz i jednostavan recept za krompir koji se jede bez hleba

РУЧАК БЕЗ ХЛЕБА:  Кромпир на више начина - у једном рецепту (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Jutjub printskrin/Jelejelena Petrovic

Krompir na više načina - Sastojci:

600 gr krompira

ulje
suvi začin ili samo so
granule belog luka
1 kašičica crvene mlevene paprike
malo origana

Krompir na više načina - Priprema:

Krompir očistiti, pa ga iseći na kocke i kuvati 10-12 minuta i potom ocediti.

Foto: Bakina kuhinja

 

Dodati u njega malo ulja papriku, origano začin, beli luk i sve izmešati.

Ulje zagrejati u tiganju, pa ga ubaciti u vrelo ulje i još ga propržiti uz blago okretanje da lepo zarumeni i bude reš tad, jer tad je najslađi.

Foto: Bakina kuhinja

 

Servirati kao dodatak nekom mesu. Fantastičan.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNO SE OGLASIO KREMLJ Posle optužbi da je Rusija oborila azerbejdžanski avion: To niko ne treba da radi!