NA PRVI POGLED IZGLEDA KAO PITA: Probajte zapečenu testeninu sa kobasicom (VIDEO)
ZANIMLjIVO jelo, lako za spremanje odličnog ukusa. Uživaćete!

Foto: Jutjub printskrin/Jelajelena Petrovic
ZAPEČENA TESTENINA SA KOBASICOM - potrebno je:
300 gr testenine
200 gr sira tvrđeg
200 ml kiselog mleka
50 gr suvih kobasica
malo ulja
kačkavalja
peršunov list

Foto: Bakina kuhinja
ZAPEČENA TESTENINA SA KOBASICOM - priprema:
Skuvati testeninu ne baš sasvim i ocediti je. U činiju razmutiti jaja, dodati kiselo mleko, kockice kobasice, 50 gr kačkavalja rendanog i izmrvljen sir. Dodati nekoliko kašika maslinovog ulja i malo soli.
Na kraju ubaciti seckan peršun i mleveni biber i izjednačiti. Tepsiju podmazati uljem i sipati testeninu i malo je poravnatii.
Preko testenine sipati spremljen nadev, pa protresti da dođe između testenine. Odozgo dodati malo još mrvljenog sira i rendanog kačkavalja. Peći u rerni na 220 stepeni oko 30 min. Vrhunsko.
Preporučujemo

RECEPT ZA NAJTRAŽENIJU ČORBU: Današnji ručak - ništa lakše (VIDEO)
23. 03. 2023. u 12:00

SLANE KORPICE SA SPANAĆEM: Za doručak, večeru ili prilog uz ručak (VIDEO)
15. 03. 2023. u 12:00

PUTIN IMA PREDLOG ZA KRAJ RATA, PODRŽAVA GA I AMERIKA! Oglasio se Lukašenko posle sastanka sa ruskim predsednikom
BELORUSKI predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je posle današnjeg sastanka sa ruskim liderom Vladimirom Putinom u Moskvi da će Kremlj uskoro izaći sa „vrlo dobrim predlogom“ za okončanje rata u Ukrajini, koji, kako tvrdi, u velikoj meri podržavaju i Sjedinjene Države.
26. 09. 2025. u 20:19

RUSI NAPALI SEVERNO OD KIJEVA: Desetine hiljada ljudi bez struje i vode, Ukrajinci besni zbog nedostatka odbrane
RUSKI dronovi gađali su u četvrtak, 25. septembra, ključnu infrastrukturu u gradovima Černigov i Nižin na severu Ukrajine, ostavivši desetine hiljada stanovnika bez struje i vode.
25. 09. 2025. u 16:56

"POČIVAJ U MIRU" Bajić se oprostio od dragog kolege: "Neka ti je večna slava"
GLUMAC, reditelj i profesor glume Enver Petrovci preminuo je u 72. godini, 22. septembra.
27. 09. 2025. u 09:35
Komentari (0)