Neodoljiva sočna pita koju morate probati.
Povezane vesti
RECEPT ZA ŠUSTER PITU: Predivan starinski, posni kolač koji se topi u ustima pri svakom zalogaju
Starinska poslastica sa džemom podsetiće vas na bakinu kuhinju i stara vremena.
01. 11. 2024. u 07:00
NEMOGUĆE JOJ JE ODOLETI: Evo tajne za savršenu pitu sa sočnim voćem i hrskavom koricom
Isprobajte recept za predivnu poslasticu.
14. 10. 2024. u 07:00
SAVRŠENSTVO UKUSA, TOPE SE U USTIMA: Vanilice sa makom - Recept je toliko jednostavan, da svakome uspeva
Recept je toliko jednostavan za pripremu, da ne može da vam ne uspe.
13. 10. 2024. u 12:30
IDEALNA ZA DORUČAK, ILI UŽINU: Presnac - Tradicionalna bosanska pita, puna fila, sa vrlo malo testa, sočan i ukusan obrok
Ova pita je izuzetno kalorična, pa je dovoljno malo parče koje možete da pojedete uz jogurt ili neku dobru salatu.
08. 10. 2024. u 07:00
NAJLEPŠI RECEPT ZA LONDONERE: Štanglice koje obožavaju sve generacije
Starinski kolačići - londonske štanglice, oduševiće vas ukusom.
06. 10. 2024. u 14:00
Najnovije iz rubrike
PREUKUSNA SALATA OD CVEKLE I JAJA: Bogatog je ukusa, savršena za sve prilike
Napravite nešto drugačiju salatu od cvekle koja će oduševiti vaše goste.
07. 11. 2024. u 15:32
RAFAELO OD SAMO TRI SASTOJKA: Neodoljive kuglice od kokosa
Rafaelo kuglice su idealne za sve prilike, a ovaj recept od samo tri sastojka učiniće da ih napravite odmah.
07. 11. 2024. u 12:13
DOMAĆA SUPA SA KNEDLAMA: Recept koji greje dušu
Supa jača imunitet i preporučuje se da se jede najčešće tokom hladnih dana, a kada su u pitanju porodični ručkovi, ne može se proći bez nje na meniju.
07. 11. 2024. u 09:30
TRADICIONALNA GIBANICA: Uživaćete u svakom zalogaju, prema receptu naših baka
Sočna pita raspametiće i one izbirljive.
07. 11. 2024. u 07:00
RECEPT ZA ŠERBET: Napitak koji će vas ugrejati, a možda i smiriti kašalj
Jesenji dani već traže napitke koji će nas ugrejati i ulepšati novo godišnje doba. Mnogo je recepata za đakonije u ovom periodu koje su nam ostavile naše bake, a jedan od njih je i šerbet.
06. 11. 2024. u 18:58
Komentari (0)