POSLASTICA KOJA SE NE PEČE: Solunske štanglice se prosto tope u ustima
19. 03. 2025. u 16:00
Savršeno ukusan voćni fil između dve oblande.
Povezane vesti

KREMASTO I SOČNO: Čokoladna lazanja kolač koji se ne peče
Čokoladna lazanja je kremast i sočan kolač koji se topi u ustima.
09. 03. 2025. u 16:00

KOLAČ SNEGULJICA: Najkremastija poslastica koja se sprema za 15 minuta (VIDEO)
Spoj piškota, bele čokolade i kokosa, za sve ljubitelje vanile i laganijih kolača, prava je poslastica za celu porodicu.
27. 02. 2025. u 12:30Jovana Vasić

JUGOSLOVENSKI KOLAČ: Najukusnija starinska poslastica, koja je bila nezaobilazana na trpezi (VIDEO)
Bez ovog kolača nije moglo da prođe slavlje u staroj Jugoslaviji. Pravi se od jednostavnih sastojaka, a savršeno je ukusan.
26. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić

RECEPT ZA ČUVENE PADOBRANCE: Slatkiš koji je obeležio svačije detinjstvo
Budući da za njegovu pripremu nije potrebno mnogo skupih sastojaka, često je bio izbor naših baka, naročito tokom hladnih zimskih dana. Poznati su po svojoj laganoj i kremastoj teksturi, ali i postupku pripreme koja ne zahteva mnogo umeća niti vremena.
22. 01. 2025. u 14:00Novosti online

PRAVI TRADICIONALNI SLATKIŠ: Kolač sa jabukama i jogurtom (VIDEO)
Kolač sa jabukama i jogurtom se veoma jednostavno sprema, a sve sastojke već imate kod kuće.
30. 12. 2024. u 15:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

POHOVANE PALAČINKE SA MLEVENIM MESOM I POVRĆEM: Spolja hrskave, a unutra sočne, probajte ih uz ove sastojke i nećete pogrešiti
Pohovane palačinke sa mlevenim mesom i povrćem su jak i izdašan obrok za svaki dan.
19. 03. 2025. u 15:00

POSNI ČIZKEJK: Kremasti desert koji pomera granice dobrog ukusa
Čizkejk, jedna od najpopularnijih poslastica na svetu, ima mnogo varijanti, a danas vam predstavljamo posni dezert inspirisan čizkejkom, čiji se fil zapravo pravi od indijskog oraha. Ukusan je, slastan i traje dugo, a pravi se očas posla!
19. 03. 2025. u 13:30

BRZA I JEDNOSTAVNA PRIPREMA, A UKUS FANTASTIČAN: Bela riblja čorba (VIDEO)
Riblja čorba je gurmanski specijalitet i idealne je za dane posta, ali možete je jesti bilo kada.
19. 03. 2025. u 12:00

KOLAČ SVEKRVINO OKO: Ko nije probao, ne zna šta propušta (VIDEO)
Svekrvino oko je veoma brz i zahvalan kolač, a ukus je božanstven.
19. 03. 2025. u 11:00

POSNI RUČAK ZA 20 MINUTA: Punjeni paradajz sa tunjevinom
Idealan obrok za celu porodicu.
19. 03. 2025. u 09:00
Komentari (0)