TORTILJE SA TELETINOM: Sve gotovo za pola sata
Teletinu iseckajte na male kocke i pržite na ulju, ali ne do kraja već ostavite poluzavršeno da se na kraju zapeče.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
U vatrostalnu posudu naslažite tortilja čips i pospite rendanim sirom, pa na to poređajte meso i dodajte začine. Sve zapecite na 200 stepeni 10 minuta. Za to vreme iseckajte povrće, zatim ga poređajte po vrhu, pa dodajte i kiselu pavlaku. Ostavite nekoliko minuta u isključenoj toploj rerni. Služite toplo.
Potrebno je:
- pakovanje tortilja čipsa
- 200 g teletine
- 200 g sira po želji
- pola šoljice paradajza
- 2 ljute papričice
- 3 mlada luka
- 2 kašike kisele pavlake
- so, biber
- bosiljak
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)