ODLIČNA ZAMENA ZA HLEB, A ZA NJIHOVU PRIPREMU DOVOLJNO JE SAMO POLA SATA: Brzinske mini-lepinje od četiri sastojka
KOD kuće od osnovnih sastojaka, kao što su brašno, so, prašak za pecivo, ulje i mleko napravite najukusnije mekane mini-lepinje. Ovako pripremljene lepinje možete da služite sa slatkim ili slanim namazima, a uspeće svima iz prvog pokušaja.

Foto Shutterstock
Sastojci:
* 200 g brašna
* 1 kašičica praška za pecivo
* 1 kašičica soli
* 1 kašika ulja
* 130 ml mleka
Recept za brzinske mini-lepinje od 4 sastojka:
Korak 1:
Umesite testo
U posudu sipajte ulje i mleko, pa dodajte prosejano brašno, malo soli i prašak za pecivo. Umesite testo.
Korak 2:
Oblikujte lepinje
Dobijeno testo razvucite na pobrašnjenoj površini, pa pomoću čaše pravite okrugle oblike.
Korak 3:
Pržite lepinje
U tiganju pržite lepinje po 5 minuta sa svake strane.

Foto Shutterstock
(StvarUkusa/Mondo)
Preporučujemo

PITANjE JE DANA KADA ĆE OTVORENO DA UBIJAJU NA ULICI Vučić: Zemlja nam je u velikoj opasnosti, banda vlada ulicama! Pobedićemo ovo zlo zajedno
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se naciji iz Palate Srbija posle četiri dana uzastopnog blokaderskog divljanja i napada na objekte, policiju i građane. Poručio je da je pitanje dana kada će blokaderi da otvoreno ubijaju na ulici, jer im je samo to preostalo. Rekao je da će se u narednim danima činiti da se država povukla, a onda će pokazati svu svoju odlučnost i iskoristiti sva sredstva na raspolaganju da se vrati poredak i mir u zemlju. Sa narodom i građanima zajedno, pobedićemo ovo zlo, poručio je Vučić.
17. 08. 2025. u 12:14 >> 12:44

"SRAM VAS BILO ZA SVE ŠTO RADITE" Vučić sa prezirom odgovorio Žaklini Tatalović na dobacivanja i upadice
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na upadice i dobacivanja novinarki N1 Žaklini Tatalović.
17. 08. 2025. u 14:28

RAZVOD ANI TEŠKO PAO: Jedna fotografija je dokaz koliko PATI
NEKADAŠNjA teniserka Ana Ivanović, uhvaćena je na plaži u opuštenom izdanju, ali ono što je svima zapalo za oko jeste izbor knjige koju je držala u rukama.
18. 08. 2025. u 07:20
Komentari (0)