JEFTIN I BRZ DORUČAK: Rolnice sa sirom i jogurtom, koje su mekane i sutradan
Za samo pola sata spremite ukusan doručak za koji smo sigurni da će ukućane oboriti s nogu.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 300 g kupovnih kora
- 200 g sitnog sira (mrvljenog)
- 200 ml jogurta
- jaje
- kašika ulja
Priprema:
Napravite smesu od sira, jajeta i jogurta. Zatim pouljite kore i na dno stavite smesu sa sirom i uvijajte u rolnu. Možete upotrebiti 2 ili 3 kore po rolni, u zavisnosti da li želite da budu deblje ili tanje. Pleh podmažite, a zatim poređajte rolnice. Ukoliko vam smesa od sira i jogurta ostane, možete preliti preko golnica. Ako ste ljubitelj susama možete ga dodati preko pite. Pecite 30 minuta na 230 stepeni.
(lepaisrecna)
Preporučujemo

TRADICIONALNA GIBANICA: Uživaćete u svakom zalogaju, prema receptu naših baka
07. 11. 2024. u 07:00

NAJBOLjI RECEPT ZA PITU SA LUKOM: Super jednostavna, a neverovatno ukusna
04. 11. 2024. u 13:18

SLATKA PITA SA PIRINČEM: Savršena kombinacija kojoj nećete moći da odolite
30. 10. 2024. u 09:00

SLASNI BUREK SA KROMPIROM: Savršen spoj hrskavih kora i sočnog fila
21. 09. 2024. u 08:00

"NA STOLU SU RATNI PREDLOZI, BRISEL HOĆE RAT!" Orban se hitno javio iz Kopenhagena
MAĐARSKI premijer Viktor Orban naveo je iz Kopenhagena, gde učestvuje na samitu Evropske političke zajednice, da je situacija ozbiljna i da se na stolu nalaze, "otvoreni, ratno orijentisani predlozi".
02. 10. 2025. u 08:59

(MAPE) OVAKO ĆE SE KRETATI NEVREME U SRBIJI: Pogledajte iz časa u čas, stižu sneg i kiša (FOTO)
POGLEDAJTE kako će se ledeni oblak kretati nad Srbijom i koje krajeve kad pogađa nevreme. Danas i sutra oblačno sa kišom i hladno, osim na severozapadu Vojvodine gde će se zadržati suvo vreme, najavio je RHMZ.
02. 10. 2025. u 10:47

VEDRANA OGORČENA: "Pilić je bio hrišćanin! Sramota za Split, samo mrtav Pilić može biti - veliki Pilić"
HRVATSKI teniski as Nikola Pilić preminuo je u 87. godini života u Rijeci, a sahranjen je proteklog vikenda u Opatiji, gradu u kojem je proveo poslednje dane života.
02. 10. 2025. u 07:20
Komentari (0)