OVAJ RECEPT ZA PITU JE NAJBRŽI I NAJBOLJI: Sočna je kao duša, a jedan sastojak joj daje nezaboravan šmek
05. 02. 2025. u 07:00
IAKO postoje brojne vrste pita, ovaj recept je savršen za one koji žele da pripreme sočnu, aromatičnu pitu bez previše muke.
Povezane vesti
PITA BEZ KORA SA POVRĆEM, ŠUNKOM I SIROM: Brzo, jednostavno i neodoljivo!
KADA poželite toplo, mirisno jelo koje se sprema bez muke, ova pita bez kore je pravi izbor! Spolja blago hrskava, a iznutra meka i puna ukusa — savršena večera za celu porodicu.
29. 10. 2025. u 07:00
PITA SA ŠUNKOM, SIROM I KAČKAVALJEM: Tajna njenog savršenog ukusa i neverovatne sočnosti krije se u posebnom prelivu (RECEPT/VIDEO)
PONEKAD je za sreću potrebno samo parče dobre, slane pite!
25. 10. 2025. u 13:03
Najnovije iz rubrike
PASULJ KOJI GOVORI 10 JEZIKA: Isprobajte tradicionalni recept sa kojim ne možete pogrešiti (VIDEO)
PONOSNO se vraćamo jelu koje nas je othranilo!
13. 12. 2025. u 16:00
TAJNA SAVRŠENOG PREBRANCA: Kako da pasulj ostane sočan i kremast čak i trećeg dana nakon pripreme
SVI smo ovo iskusili - pasulj prebranac koji je prvog dana bio kralj trpeze, a već sutradan postao razočaranje. Ali, zamislite da postoji način da ovo omiljeno tradicionalno jelo ostane sočno, kremasto i puno ukusa danima nakon pripreme. Da, moguće je, i tajna ne leži u skupim sastojcima, već u tehnici koju su mnogi zaboravili.
13. 12. 2025. u 13:50
ČAROBNI RECEPT ZA POSNE PUNJENE PAPRIKE: Zaboravićete na meso pri prvom zalogaju! (VIDEO)
OVO je recept za punjene paprike za pamćenje!
12. 12. 2025. u 12:00
POSNE KORPICE SA AJVAROM: Jednostavne i preukusne
Ako tražite ideju za brzo, ukusno i potpuno posno slano predjelo, ove korpice sa ajvarom su savršen izbor. Hrskave, aromatične i pune ukusa, odlično pristaju uz posnu slavsku trpezu, ali i kao lagani doručak ili večera.
12. 12. 2025. u 10:00
PEČENI ŠARAN: Tradicionalni specijalitet za svaku priliku
Sočan, mirisan i lepo karamelizovan, pečeni šaran je jedno od onih jela koje se rado priprema kada želimo da obradujemo porodicu i goste. Uz jednostavnu pripremu i nekoliko aromatičnih sastojaka, ovaj recept donosi bogat ukus i prelepu prezentaciju za svaki sto.
12. 12. 2025. u 09:00
Komentari (0)