PECIVO SA OVASOM I TIKVICAMA: Sadrži sve što vam je potrebno za dobar početak dana
05. 03. 2025. u 07:00
Pecivo od tikvica je lagano, ukusno jelo idealno za doručak, užinu ili lagani obrok. Ovaj jednostavan recept je odličan način da uživate uz minimalan napor u hranljivom, a ujedno ukusnom jelu.
Povezane vesti

NEVEROVATNO JEDNOSTAVAN RECEPT: Mini pecivo sa sirom, idealno za doručak, proslave ili večeru (VIDEO)
Donosimo vam recept za preukusno mini pecivo sa sirom, ostaje sveže i sutradan.
20. 04. 2025. u 07:00

PRŽENI TROUGLIĆI SA SIROM OD KROMPIROVOG TESTA: Savršen recept za početak dana
Prženi trouglići sa sirom od krompirovog testa su odlična ideja za doručak uz šolju jogurta.
24. 01. 2025. u 07:00Novosti online

PITA SA SIROM: Uživanje u svakom zalogaju
Sirnica je mnogima omiljena, pravi se brzo i idealna je i za doručak i za večeru.
26. 04. 2025. u 07:00

SLANI ROLAT SA SIROM I GRIZOM: Recept za domaće pecivo koji mora da ima svaka kuća
Ako imate pri ruci pakovanje kora za pitu, nećete odoleti i napravićete slasni domaći rolat sa sirom i grizom čim pročitate recept.
11. 04. 2025. u 07:00

BRZ I UKUSAN DORUČAK: Najukusnije pica pancerote
Tople, mekane i veoma ukusne pica pancerote sa dva pikantna fila koje će vas osvojiti već kod prvog zalogaja.
03. 04. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

NAMAZ OD AVOKADA: Slastan i zdrav prilog, bilo za doručak, užinu, ili večeru
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.
28. 04. 2025. u 15:00

MOHITO TORTA: Očaravajuća poslastica neodoljivog ukusa
Mohito torta je kremasta, osvežavajuća i savršena za sve proslave.
28. 04. 2025. u 13:00

JEDNOSTAVNA ZA PRIPREMU, A TAKO UKUSNA I OSVEŽAVAJUĆA: Paradajz čorba sa bosiljkom i žalfijom
Okrepljujuća čorbica, idealna za svaki ručak.
28. 04. 2025. u 11:00

RUČAK KOJI CELA PORODICA OBOŽAVA: Zapečene ćufte u bogatom sosu
Donosimo vam savršen recept, koji garantuje ukusan ručak.
28. 04. 2025. u 09:00

RECEPT ZA HLEB KOJI USPEVA SVIMA: Prvo se kuva, pa se peče, mekan kao duša
Ovaj hleb se priprema tako što se prvo kratko kuva, pa se tek onda peče i zato ima posebnu draž, obavezno ga isprobajte.
28. 04. 2025. u 07:00
Komentari (0)