PITA SA SIROM I ŠUNKOM IZ TIGANJA: Sprema se očas posla, a uživa u svakom zalogaju
14. 03. 2025. u 07:00
Jelo koje vam danas predstavljamo je idealno za brzopotezni doručak ili večeru.
Povezane vesti

AJVAR PITA: Recept kome ćete se često vraćati
Pita sa ajvarom može biti poslužena i hladna i topla, za doručak ili večeru.
09. 03. 2025. u 07:00

NAJUKUSNIJA PITA SA SPANAĆEM: Gotova je za 10 minuta, idealna za doručak, ili večeru (VIDEO)
Recept za pitu sa spanaćem koji se sprema na najbrži mogući način.
17. 02. 2025. u 07:00Jovana Vasić

PITA SA MESOM BEZ KORA: Najbrže rešenje za doručak, užinu ili večeru (VIDEO)
Pita sa mesom bez kora će vas osvojiti na prvi zalogaj.
27. 01. 2025. u 07:00Novosti online

PITA SA MESOM: Hrskava, mekana i sočna, prosto savršena (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za hrskavu pitu sa mesom.
04. 01. 2025. u 07:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

DOMAĆI LIKER OD JAGODA: Slatko i mirisno piće koje osvaja neodoljivom aromom
Liker od jagode ima prijatnu i nedoljivu aromu, a za njegovu pripremu je potrebno par sastojaka i malo vremena. Ono što je bitno kod pripreme ovog likera jeste da koristite čvrste baštenske ili šumske jagode koje nisu prezrele ili oštećene. Liker od jagode može svako da napravi, a super je izbor za osveženje, pogotovo kada vam dođu gosti.
14. 03. 2025. u 16:00

POSNA BAJADERA: Mnogima omiljeni sitni kolač
Bajadera sa razlogom važi za kraljicu sitnih kolača, a ova posna varijanta podjednako je ukusna kao i mrsna.
14. 03. 2025. u 15:00

MANASTIRSKA JOTA: Najukusnije jelo po receptu sa Hilandara
Recept za jotu originalno potiče iz Italije, tačnije iz Trsta.
14. 03. 2025. u 13:30

RECEPT ZA DOMAĆI POSNI MAJONEZ: Uživajte u omiljenom namazu i u vreme posta
Možete da napravite vaš omiljeni preliv i u vreme posta, samo je potrebno da koristite malo drugačije sastojke. Dodajte kao prilog jelu i uživajte.
14. 03. 2025. u 12:00

KREMASTA POSNA TORTA: Najkremastija poslastica, gotova za samo 20 minuta (VIDEO)
Donosimo vam recept za posnu krem tortu kojoj je teško odoleti.
14. 03. 2025. u 11:00
Komentari (0)