UOČI Uskrsa, koji slavimo u nedelju, tezge na pijacama i u prodavnicama krcate su jajima svih klasa i porekla.
Povezane vesti

MOĆ ČUVARKUĆE: Zašto se prošlogodišnja zakopava pod drvo? -kako tradicija nalaže
TAKO PRIRODA ide prirodi, a mi novim započinjeno novi godišnji krug..
15. 04. 2025. u 18:38

PRIRODNO DO NAJLEPŠIH BOJA: Četiri metode za farbanje crvenih jaja - Ispašće vam najbolja
Farbanje uskršnjih jaja jedan je od najlepših i najstarijih običaja u vezi sa Vaskrsom.
11. 04. 2025. u 10:00

ŠTA SVE TREBA DA SE NAĐE NA USKRŠNJOJ TRPEZI: Po starim običajima uz jaja, jagnjetina i ren imaju posebnu simboliku
Na Uskrs se u domovima pravoslavih vernika nakon višenedeljnog posta postavlja mrsna trpeza. Sprema se pečenica, najčešće prase ili jagnje, mesi se uskršnja pogača, a počasno mesto na stolu pripada jajima.
16. 04. 2025. u 08:30

USKRŠNJA JAJA SA OSLIKANOM GALAKSIJOM: Ovakav efekat se postiže sunđerom i temperama - pravo umetničko delo
Ove godine jaja ofarbajte na nesvakidašnji način.
08. 04. 2025. u 08:30

UMESTO FARBE, BELO VINO, ŠEĆER I PREHRAMBENE BOJE: Ovako spremljena jaja, biće ukras praznične trpeze za Vaskrs (VIDEO)
U susret Uskrsu donosimo vam najlepšu tehniku farbanja jaja.
06. 04. 2025. u 11:30
Najnovije iz rubrike

SPREMA SE ZA 5 MINUTA: Ovo je najzdravija večera na svetu
UPRAVO i mnogi nutricionisti tvrde da večera treba da bude najlaganiji obrok, a tu se pre svega misli ne toliko na količinu unesene hrane, koliko na sadržaj i namirnice koje se lako vare.
21. 05. 2025. u 11:00

ZGUSNUĆE SVAKO JELO I DATI MU POSEBAN ŠMEK: 5 najzdravijih zamena za zapršku
POSTOJI 5 najzdravijih zamena za zapršku koje će zgusnuti jelo i dati mu poseban ukus.
21. 05. 2025. u 09:00

VAZDUŠASTE I MEKE: Lepinjice sa susamom, savršena zamena za hleb
OVE ukusne lepinjice sa susamom su odlične za sendviče.
21. 05. 2025. u 07:00

IDEALAN KAO NAMAZ, ILI KREM: Domaći namaz od pistaća, zaboravićete na kupovni
IDEALAN je bilo kao namaz ili kao krem za deserte.
20. 05. 2025. u 11:00

SAVRŠENI RUČAK: Rebarca glazirana medom, sa pekarskim krompirom
REBARCA glazirana medom sa pekarskim krompirom se lepe za prste i samo odvajaju od kosti, a pekarski krompir je hrskav i savršeno kuvan iznutra.
20. 05. 2025. u 09:00
Komentari (0)