3 SUPER SAVETA ZA NAJBOLJI PIRE KROMPIR: Ako želite da vaš pire krompir uvek bude ukusan i kremast, onda sledite naše savete
Krompir spada u povrće od kojeg možete da pravite priloge, glavna jela, salate, testa... Ne košta puno, ima ga tokom cele godine i jako je ukusan. Ne postoji osoba koja ne voli bar jedno jelo spremljeno sa krompirom, a ono što se najčešće služi kao prilog jeste pire krompir. Iako je vrlo jednostavan za pripremu, ne ume svako da ga napravi savršeno. Mi smo sa vama podelili 3 saveta koji će vam pomoći da pire krompir uvek ispadne savršeno.
1. Kada spremate pire krompir bitno je i kako ga kuvate. Nikada nemojte da stavljate krompir u ključalu vodu, nego u hladnu jer će se samo na taj način ravnomerno skuvati.
2.Pored putera u pire se sipa i mleko. Ako želite da bude kremast i lepe boje, onda obavezno pre dodavanja u krompir mleko malo zagrejte.
3.Mnoge domaćice danas koriste štapni ili običan mikser kako bi on ispao kremast, ali na taj način će postati gumen i neće biti ukusan. Bolje je da koristite proverenu metodu, a to je gnječilica.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
REŠAVAMO NEDOUMICU: Da li da koristite oštro ili glatko brašno za pripremu jela?
10. 03. 2024. u 08:30
EVO KAKO DA ZNATE DA LI SE POKVARILA: Koliki je rok trajanja svinjske masti?
10. 03. 2024. u 15:35
SLANI MAFINI OD STAROG HLEBA, SLANINE I PAVLAKE: Jednostavno odlični
08. 05. 2024. u 16:02
"NASTAVLjA SE BRUKANjE NA NAJVIŠEM NIVOU" Crnu Goru u Njujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer
CRNU GORU u Generalnoj skupštini UN u Njujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer, što je potpuno neshvatljivo, smatraju diplomate i ističu da je to nastavak brukanja države na najvišem niovu, piše danas podgorički Dan.
23. 09. 2024. u 16:25
OŠTRO UPOZORENjE MOSKVE BAJDENU, ŠOLCU I MAKRONU: Moćnije oružje od vašeg je spremno
PREDSEDNIK SAD Džozef Bajden, nemački kancelar Olaf Šolc i predsednik Francuske Emanuel Makron mogu isprovocirati sukob koji može dovesti do nepovratnih posledica, rekao je danas predsednik Dume Rusije Vjačeslav Volodin na plenarnoj sednici.
17. 09. 2024. u 17:35
MILICA U BIKINIJU: Oblinama očarala mreže (FOTO)
PEVAČICA Milica Todorović ovih dana deli izazovne fotografije i snimke sa odmora, a poslednjim slikama napravila je pravu pometnju.
22. 09. 2024. u 20:45
Komentari (0)