Možete da pravite pecivo u slanoj i slatkoj verziji, a ono što je zajedničko skoro svakom receptu je premazivanje. Ali šta se dešava kada u kući nemate jaja, a pecivo je spremno za pečenje? Ruska kuvarica Julija Arhipova otkriva koje to alternative možete da koristite, a da dobijete tu predivnu zlatnu boju kore.
Povezane vesti
OTKRIJTE U ČEMU JE TAJNA: Kako se sprema pravi bešamel sos
Bešamel sos može da se napravi na više načina. Ide uz mnoga jela, meso, ribu. Nazivaju ga još i belim, i glavni je sastojak za pravljenje drugih soseva.
04. 10. 2024. u 07:00
UKOLIKO NISTE, VREME JE DA ISPROBATE OVU POSLASTICU: Recept za rolnice sa rogačom
Sigurni smo da će vas ove rolnice oduševiti.
27. 09. 2024. u 12:00
SLATKA PALENTA SA MLEKOM: Doručak koji nas vraća u detinjstvo
Može da bude brz doručak ili večera.
25. 09. 2024. u 07:00
POGAČICE SA BUNDEVOM: Savršeno pecivo za početak dana
Pripremaju se jednostavno, a ukusom ćete sigurno biti oduševljeni.
25. 09. 2024. u 08:00
SVEŽE I VRUĆE, A SPREMNE ZA TILI ČAS: Domaće lepinje
Domaće lepinje se jednostavno prave, a možete da ih jedete uz suhomesnato, namaze po želji ili same.
16. 09. 2024. u 19:00
Najnovije iz rubrike
NAJLEPŠI RECEPT ZA LONDONERE: Štanglice koje obožavaju sve generacije
Starinski kolačići - londonske štanglice, oduševiće vas ukusom.
06. 10. 2024. u 14:00
SALATA OD CRVENOG KUPUSA: Savršen dodatak svakom obroku
Salata od crvenog kupusa se dinsta, ima dosta začina i razlikuje se od uobičajenih priloga.
06. 10. 2024. u 11:00
ČORBA OD SUŠENOG GRAŠKA SA POVRĆEM: Idealna topli obrok za prestojeće hladnije dane, greje i okrepljuje dušu
Ako ste u nedoumici koju čorbu da spremite ovo je naša preporuka.
06. 10. 2024. u 09:00
RECEPT ZA KROMPIR NA PORTUGALSKI NAČIN: Dodajte mu ove namirnice i uživaćete u ukusu
Krompir na portugalski način je poput pice, samo još uksniji.
06. 10. 2024. u 07:00
RAS MALAI: Evo kako da spremite jednu od najpoznatijih indijskih poslastica
Bogat miris, još bogatiji ukus!
05. 10. 2024. u 13:00
Komentari (0)