NEMATE JAJA U FRIŽIDERU: Evo čime možete da premažete pecivo za zlatnu koru
27. 05. 2024. u 09:00
Možete da pravite pecivo u slanoj i slatkoj verziji, a ono što je zajedničko skoro svakom receptu je premazivanje. Ali šta se dešava kada u kući nemate jaja, a pecivo je spremno za pečenje? Ruska kuvarica Julija Arhipova otkriva koje to alternative možete da koristite, a da dobijete tu predivnu zlatnu boju kore.
Povezane vesti

NE MORA SVAKI DORUČAK DA BUDE SLAN: Zamesite punjene slatke kifle i sačekajte da se ohlade pre nego što navalite na njih
Donosimo vam recept za punjene slatke kifle.
24. 05. 2025. u 07:00

BOLJI NEGO IZ PEKARE: Recept za domaće đevreke
UKOLIKO ste ljubitelj domaćih peciva, isprobajte i ovaj recept za najbolji đevrek.
13. 05. 2025. u 19:00
Najnovije iz rubrike

BAŠ KAO BAKINA: Starinska pita sa mesom
Recept koji se prenosio generacijama, sa kolena na koleno, za ukusnu pitu koju voli i staro i mlado.
04. 07. 2025. u 07:20

SAVRŠEN ZA TOPLO VREME I JAKO SE BRZO PRAVI: Osvežavajući mus od višanja
PRAVI letnji slatkiš u čaši koji će vas osvežiti i zasladiti - mus od višanja!
03. 07. 2025. u 19:56

LAKA, OSVEŽAVAJUĆA I UKUSNA: Pileća salata sa breskvama
LAGANA i osvežavajuća, a držaće vas dugo sitim.
02. 07. 2025. u 12:00

JEDINSTVEN ZBOG SVOJE SAVRŠENE SLATKOĆE: Medeno srce
OMILjENI medenjak mnogih generacija koji budi sva čula.
02. 07. 2025. u 11:00

TREBA VAM SAMO NEKOLIKO SASTOJAKA: Domaći senf
PIKANTAN i ukusan, daće šmek svakom jelu.
02. 07. 2025. u 10:00
Komentari (0)