ŠAMPINJONI SA SIROM I PRAZILUKOM: Odličan izbor za super ručak, uverite se i sami
Ovo je zdrav i ukusan obrok koji se veoma brzo sprema.
Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 1/2 kg većih šampinjona
- 150 g sitnog slanog sira
- 1 struk praziluka
- so
- biber
Priprema:
1. Šampinjone dobro operite i sklonite im drške. Njih isecite na male kocke, a praziluk na tanke krugove, pa sve to propržite u tiganju na malo ulja.
2. Posolite i pobiberite po ukusu i pomešajte sa sirom. Dobijenom masom napunite šampinjone. Preko po želji možete da stavite komadić kačkavalja (topivog sira).
3. Ređajte ih u podmazanu tepsiju i pecite u rerni na 200 stepeni 20-30 minuta, u zavisnosti od veličine šampinjona.
(Still)
Preporučujemo
NAJJEDNOSTAVNIJI RUČAK: Rolnice od tikvica punjene sirom i spanaćem
17. 09. 2024. u 12:41
IDEALNO JELO KOJE SE LAKO SPREMA: Recept za spanać na malo drugačiji način
03. 09. 2024. u 22:35
RECEPT ZA ČUVENI KORDON BLU: Jedno od najpoznatijih jela možete sami da napravite
19. 07. 2024. u 15:00
MINISTARSTVO SPOLjNIH POSLOVA: Iznenađeni smo komentarima Zaharove na račun Srbije i predsednika Vučića
DRŽAVNA sekretarka u Ministarstvu spoljnih poslova (MSP) Republike Srbije Nevena Jovanović oglasila se na društvenoj mreži "X" povodom komentara portparola Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marije Zaharove na račun Srbije i predsednika Republike Aleksandra Vučića, istakavši da oni kao MSP izražavaju iznenađenje povodom istih.
07. 11. 2025. u 14:04
SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
Hrvat čistio bunar - zbog onog što je pronašao, momentalno ZVAO POLICIJU
POLICIJSKA uprava Požeško-slavonske županije u Hrvatskoj imala je dvostruku intervenciju u subotu, nakon što su građani u dva navrata pronašli veću količinu eksplozivnih sredstava.
09. 11. 2025. u 13:28
Komentari (0)