RECEPT ZA POPARU SA KAJMAKOM I JAJIMA: Jednostavan i ukusan obrok koji svi vole
Ovo je još jedan od načina kako iskoristiti stari hleb, a istovremeno se podsetite ukusa detinjstva.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 450 ml mleka
- 4 parčeta starog hleba
- 2 jajeta
- 4 kašike kajmaka
- so i mast, po ukusu
Priprema:
Popara sa kajmakom i jajima se pravi tako što ćete u vruće mleko da nadrobite hleb. Kuvajte sve lagano mešajući. Pomešajte kajmak, jaja i so, pa dodajte hlebu i mleku, i kuvajte lagano do dva minuta. Svemu dodajte malo masti. Promešajte pazeći da ne zagori i servirajte toplo.
(stvarukusa)
Preporučujemo

POSNA PROJA ZA UKUSNI DORUČAK: Provereno najbolji recept, sa njom nema greške
13. 12. 2024. u 07:00

JEDNOSTAVNO SE PRAVE: Uštipci sa kupusom, pravi gurmanski doručak
04. 12. 2024. u 07:00

HRSKAVI BRUSKETI GOTOVI ZA 10 MINUTA: Iskoristite stari hleb na najbolji način
28. 11. 2024. u 07:00

"NA STOLU SU RATNI PREDLOZI, BRISEL HOĆE RAT!" Orban se hitno javio iz Kopenhagena
MAĐARSKI premijer Viktor Orban naveo je iz Kopenhagena, gde učestvuje na samitu Evropske političke zajednice, da je situacija ozbiljna i da se na stolu nalaze, "otvoreni, ratno orijentisani predlozi".
02. 10. 2025. u 08:59

(MAPE) OVAKO ĆE SE KRETATI NEVREME U SRBIJI: Pogledajte iz časa u čas, stižu sneg i kiša (FOTO)
POGLEDAJTE kako će se ledeni oblak kretati nad Srbijom i koje krajeve kad pogađa nevreme. Danas i sutra oblačno sa kišom i hladno, osim na severozapadu Vojvodine gde će se zadržati suvo vreme, najavio je RHMZ.
02. 10. 2025. u 10:47

VEDRANA OGORČENA: "Pilić je bio hrišćanin! Sramota za Split, samo mrtav Pilić može biti - veliki Pilić"
HRVATSKI teniski as Nikola Pilić preminuo je u 87. godini života u Rijeci, a sahranjen je proteklog vikenda u Opatiji, gradu u kojem je proveo poslednje dane života.
02. 10. 2025. u 07:20
Komentari (0)