POHOVANI KAČKAVALJ: Pomoću ovog trika će svaki put ispasti savršeno

Jovana Vasić

21. 01. 2025. u 15:00

Recept za pohovani kačkavalj je vrlo jednostavan, ali ipak postoji jedan trik pomoću kog će biti isti kao iz restorana. Naime, tajna je u tome da kačkavalj stavite u zamrzivač sat vremena pre pripreme.

ПОХОВАНИ КАЧКАВАЉ: Помоћу овог трика ће сваки пут испасти савршено

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 500 g kačkavalja
  • 3 jajeta
  • 200 g brašna
  • 100 g prezli
  • ulje

Priprema:

Kačkavlja isecite na deblje listove, otprilike širine kažiprsta, pa ga stavite u zamrzivač.

Dok se kačkavalj hladi, pripremite prezle, brašno, umućena jaja i čašu hladne vode.

Komade kačkavalja potopite u hladnu vodu, a nakon toga ih uvaljajte u brašno, pa u jaja i na kraju u prezle.

Kačkavalj pržite u dubokom ulju dok ne dobije zlatnu boju.

(ona)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MOGLO BI UMRETI 4.500 LJUDI Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi

"MOGLO BI UMRETI 4.500 LjUDI" Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi

JUŽNA Evropa suočava se sa žestokim toplotnim talasom - temperature prelaze 40 stepeni Celzijusa, a u španskoj pokrajini Uelva izmereno je rekordnih 46 stepeni, što je najviša junska temperatura u istoriji zemlje. Istovremeno, Italija, Grčka, Portugalija i Zapadni Balkan takođe beleže rekordne vrućine, praćene šumskim požarima i ljudskim žrtvama.

01. 07. 2025. u 11:45

Komentari (0)

3 PREPORUČENE KRIPTOVALUTE KOJE TREBA PRATITI U PRVOJ SEDMICI JULA | APT, Solana L2 brzo postaju vodeći