RECEPT ZA DOMAĆI POSNI MAJONEZ: Uživajte u omiljenom namazu i u vreme posta
Možete da napravite vaš omiljeni preliv i u vreme posta, samo je potrebno da koristite malo drugačije sastojke. Dodajte kao prilog jelu i uživajte.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 300 ml ulja
- 200 ml sojinog mleka
- 1 kašika senfa
- sok od jednog limuna
- so
- biber
Priprema:
U činiju ili najbolje bi bilo teglu, sipajte ulje i sojino mleko, senf i sok od limuna. Štapnim mikserom mutite nekoliko minuta dok se sastojci ne sjedine i dok se sve lepo ne zgusne.
Potom, dodajte začine po ukusu i ponovo mutite da se začini raspodele po majonezu. Znaćete da je majonez gotov kada bude svetlo žute boje i kada dobije kremastu teksturu. Ovako pripremljen posni majonez možete koristiti za prelive, soseve ali i kao umak za grilovano povrće.
(Ona)
Preporučujemo

RECEPT ZA HUMUS SA PEČENIM PAPRIKAMA: Ideja za nešto posno i slasno
12. 03. 2025. u 16:00Jovana Vasić

PAŠTETA OD KIKIRIKIJA I KROMPIRA: Savršen namaz za post na vodi
03. 03. 2025. u 13:30Jovana Vasić

KIKIRIKI PUTER: Recept koji je bolji, zdraviji i jeftiniji od kupovnog
21. 01. 2025. u 11:00Novosti online

NAPRAVITE DOMAĆI MASLAC: Recept je vrlo jednostavan, a ukus kupovnog ne može ni da parira ovakvom puteru
10. 01. 2025. u 14:00Novosti online

PUTIN I ZELENSKI DOLAZE NADOMAK SRBIJE?! Nove informacije o mestu susreta dvojice lidera
VIŠI zvaničnik u administraciji američkog predsednika Donalda Trampa rekao je da bi sastanak ruskog i ukrajinskog predsednika Vladimira Putina i Volodimira Zelenskog mogao da se održi u Mađarskoj, prenosi Rojters.
19. 08. 2025. u 11:18

"SRAM VAS BILO ZA SVE ŠTO RADITE" Vučić sa prezirom odgovorio Žaklini Tatalović na dobacivanja i upadice
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na upadice i dobacivanja novinarki N1 Žaklini Tatalović.
17. 08. 2025. u 14:28

IZ SVIH UGLOVA: 32 godine mlađa žena našeg glumca se skinula u bikini (FOTO)
MARIJA je objavila čitav niz fotografija. Ona je pozirala u bikiniju i fotografisala se iz svih mogućih uglova.
18. 08. 2025. u 22:13
Komentari (0)