HLEB SA PARADAJZOM - ČUVENO ŠPANSKO JELO: Brzo se pravi, ne košta puno, a odlično je i ako postite
Španci su poznati po tome da imaju 2 doručka. Kada ustanu prvo jedu ćurose sa toplom čokoladom, ali to može i da se preskoči.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 1 kriška hleba
- maslinovo ulje
- 1 paradajz
- 1 čen belog luka
Priprema:
Na maslinovom ulju propržite parče hleba sa obe strane dok ne porumeni. Pređite preko hleba sa sirovim čeno belog luka (presecite ga na pola). Narendati paradajz. Dodajte malo maslinovog ulja i morsku so. Probajte i dodajte još maslinovog ulja/soli ako je potrebno. Kašikom stavite smesu od paradajza na hleb.
(stvarukusa)

"POJEDOH SE ŽIV, IZLUDE ME TO" Vučić o otvaranju auto-puta do Požege: To su već foliranja i glupiranja, krajnji rok do ponedeljka
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je iz Čačka o otvaranju auto-puta do Požege.
03. 07. 2025. u 11:49

"MOGLO BI UMRETI 4.500 LjUDI" Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi
JUŽNA Evropa suočava se sa žestokim toplotnim talasom - temperature prelaze 40 stepeni Celzijusa, a u španskoj pokrajini Uelva izmereno je rekordnih 46 stepeni, što je najviša junska temperatura u istoriji zemlje. Istovremeno, Italija, Grčka, Portugalija i Zapadni Balkan takođe beleže rekordne vrućine, praćene šumskim požarima i ljudskim žrtvama.
01. 07. 2025. u 11:45

NEMA KAMERA, RADARA, NI POLICIJE: U Srbiji uveden NOV NAČIN merenja brzine - kazne stižu na kućnu adresu
SISTEM koji funcioniše potpuno automatski.
03. 07. 2025. u 19:09
Komentari (0)