USKRŠNJA GNEZDA OD TIKVICA: Savršena su za prazničnu trpezu kao zdrav i dekorativan zalogaj
17. 04. 2025. u 07:00
Kombinacija svežeg povrća, jaja i parmezana daje lagan, ali hranljiv zalogaj koji će oduševiti i odrasle i decu. Ovo je sjajan način da iskoristite povrće i donesete nešto novo i zabavno među tradicionalna uskršnja jela.
Povezane vesti

MIMOZA TORTA: Još lepša od salate, kremasta je, puna fila, oduševiće vas na prvi zalogaj (VIDEO)
Kremasta Mimoza slana torta pravo je osveženje za prazničnu svečanu trpezu. Njen lagan i penast fil topi se u ustima, dok se blagi ukusi savršeno stapaju u harmoničnu celinu.
21. 04. 2025. u 11:30

NAJLEPŠA USKRŠNJA POGAČA BEZ KVASCA: Sve sastojke već imate kod kuće i gotova je u tren oka
Uskrs je praznik radosti, okupljanja i bogate trpeze, a jedno od njegovih nezaobilaznih obeležja svakako je – mirisna i mekana pogača.
14. 04. 2025. u 07:00

PRIRODNO DO NAJLEPŠIH BOJA: Četiri metode za farbanje crvenih jaja - Ispašće vam najbolja
Farbanje uskršnjih jaja jedan je od najlepših i najstarijih običaja u vezi sa Vaskrsom.
11. 04. 2025. u 10:00

KREMASTA SALATA SA PILETINOM I SLANINOM: Idealna za prazničnu trpezu
Probajte ovo kremasto savršenstvo, oduševiće vas.
15. 04. 2025. u 11:30

ŠTA SVE TREBA DA SE NAĐE NA USKRŠNJOJ TRPEZI: Po starim običajima uz jaja, jagnjetina i ren imaju posebnu simboliku
Na Uskrs se u domovima pravoslavih vernika nakon višenedeljnog posta postavlja mrsna trpeza. Sprema se pečenica, najčešće prase ili jagnje, mesi se uskršnja pogača, a počasno mesto na stolu pripada jajima.
16. 04. 2025. u 08:30
Najnovije iz rubrike

NEODOLJIVO: Sočna pita sa bananama i tapiokom
POSLASTICA koju će ukućani obožavati.
05. 06. 2025. u 11:00

PREUKUSNA, A ZDRAVA: Ovsena kaša sa bobičastim voćem
SUPER za doručak ili užinu.
05. 06. 2025. u 09:00

SPREMA SE BRZO I LAKO, A SOČNA JE I MEKANA: Za ovu picu ne treba da mesite testo
TAKOZVANO tečno testo za picu je mekano, a fil ostaje sočan i kad se ispeče.
05. 06. 2025. u 07:00

PUN JE UKUSA, PRIRODAN I JEDNOSTAVAN ZA PRIPREMU: Napravite kečap kod kuće
VIŠE vam neće pasti na pamet da koristite kupovni.
04. 06. 2025. u 16:14

DREVNI HLEB OSVOJIO TURSKU! Recept star 5.000 godina postao apsolutni moderni hit (FOTO)
PONEKAD istorija ima "bolji ukus" nego što bismo očekivali – naročito ako se peče po receptu starom 5.000 godina! Upravo takav hleb, pronađen tokom arheoloških istraživanja u Turskoj, ne samo da je preživeo milenijume, već je dobio i savremeno izdanje koje je postalo pravi moderni gastro hit.
04. 06. 2025. u 13:50
Komentari (0)