KOLIKO DUGO MOGU DA STOJE USKRŠNJA JAJA: Zavisi kako ih čuvate, a jedna stvar na ljusci otkriva da su se pokvarila
22. 04. 2025. u 08:30
Posle Uskrsa uvek ostane dosta hrane, kao i kuvanih jaja.
Povezane vesti

UMAZALI STE SE FARBAJUĆI JAJA? Nekoliko praktičnih načina kako najbrže da uklonite boju sa ruku
Nakon farbanja uskršnjih jaja, mrlje od boje mogu biti uporne, ali uz nekoliko jednostavnih trikova, vaše ruke će ponovo biti čiste.
17. 04. 2025. u 10:00

PROLEĆNA RUSKA SALATA: Idealna za svečani uskršnji ručak
Prolećna ruska salata je laganija od originalne i brže se pravi. Odlična je za uskršnju trpezu.
19. 04. 2025. u 14:30

FARBANJE JAJA SALVETOM: Najlakša tehnika koju će obožavati i deca i odrasli
Jaja za Uskrs možete da ofarbate u duginim bojama, a samo su vam potrebne salvete i farba za jaja.
16. 04. 2025. u 10:00

ŠTA SVE TREBA DA SE NAĐE NA USKRŠNJOJ TRPEZI: Po starim običajima uz jaja, jagnjetina i ren imaju posebnu simboliku
Na Uskrs se u domovima pravoslavih vernika nakon višenedeljnog posta postavlja mrsna trpeza. Sprema se pečenica, najčešće prase ili jagnje, mesi se uskršnja pogača, a počasno mesto na stolu pripada jajima.
16. 04. 2025. u 08:30
Najnovije iz rubrike

PUFNASTE I MEKANE, MOGU DA STOJE DANIMA: Pogačice sa čvarcima (VIDEO)
ČVARKE ne voli svako, ali zato pogačice sa čvarcima svi obožavaju.
22. 07. 2025. u 15:00

SLATKIŠ KOJI SE U SVAKOJ SRPSKOJ KUĆI SPREMA VEĆ GENERACIJAMA: Sutlijaš (VIDEO)
VRSTA slatkog deserta, tipičnog za mnoge svetske kuhinje, koji se dobija kuvanjem pirinča u mleku na tihoj vatri.
22. 07. 2025. u 13:00

ZA UKUSNE MALE ZALOGAJE: Ovaj namaz od krastavca je odličan (VIDEO)
KADA vam treba nešto brzo i drugačije.
22. 07. 2025. u 12:37

ZA SAVRŠENO KREMAST RIŽOTO KOJI SE SLUŽI U RESTORANIMA: Profesionalni kuvari u pirinač dodaju 1 kašiku ovog sastojka
SAVRŠENO kremast rižoto nije slučajnost – iza njega stoji precizna tehnika, pažljivo birani sastojci i jedan mali, ali moćan trik koji koriste profesionalni kuvari.
21. 07. 2025. u 11:40

KAKO DA VAM BUDE KREMASTIJI NEGO IKADA: Tajna savršenog kačamaka
KAČAMAK će dobiti neodoljivu kremastu teksturu i bogat ukus ako znate pravi trik.
19. 07. 2025. u 22:21
Komentari (0)