POHOVANI PILEĆI KROKETI: Zbog ovog sastojka meso neće biti suvo i žilavo
Piletinu isecite na kockice srednje veličine, posolite i premažite senfom, pa je ostavite da odstoji u frižideru bar tri sata.

Foto: Profimedia
Pospite peršunom i biljnim začinom, pa uvaljajte svaki komad u brašno, a zatim u jaja. Pospite meso susamom i na kraju prezlama.
Pohujte piletinu u vrelom ulju. Ređajte je na ubruse da bi kroketi upili višak masnoće. Po želji, narendajte kačkavalj na vrelo meso, jer tako će biti sočnije i omeknuće, jer će meso upiti dodatnu masnoću kačkavalja.
Potrebno je:
- 1,5 kg pilećeg belog mesa
- šolja susama
- 6 jaja
- 200 g senfa
- peršun nprezle
- so
- biljni začin
- brašno za pohovanje
Preporučujemo

DOMAĆE KIFLICE SA SIROM: Recept koji će vas oduševiti (VIDEO)
29. 01. 2023. u 18:21 >> 07:28

HRSKAVE TURSKE TULUMBE: Tajna je u trikovima tokom pripreme (VIDEO)
29. 01. 2023. u 18:56

DANjU SAM MEDICINSKA SESTRA, NOĆU STRIPTIZETA: "Muškarci me se previše plaše, sama sam poslednjih sedam godina" (FOTO)
ŽENA po imenu Hejli Huper otkrila je da joj samopouzdanje „uništava“ ljubavni život jer muškarci smatraju da je „previše zastrašujuća“.
23. 05. 2025. u 18:06

HRVAT POGINUO NA FRONTU U UKRAJINI: Bio oficir francuske vojske, borio se u Lugansku
TONI Herceg, Hrvat iz Bosne i Hercegovine i oficir francuske vojske, poginuo je 6. maja u Luganskoj oblasti u Ukrajini.
23. 05. 2025. u 17:00

"TO PIJU SAMO OČAJNICI": Britanksi glumac sramno izvređao Srbe i rakiju (VIDEO)
GLUMAC i komičar Džimi Kar imao je svoj, ne tako svetli stand-up momenat koji je oblikovalo elementarno neznanje.
23. 05. 2025. u 11:38
Komentari (0)