KAKO SE SPREMA ZEČETINA: Zec ili kunić iz pećnice pod folijom (RECEPT)

Andrijana Nešić

13. 01. 2023. u 12:20

Isecite zeca na komade i dobro natrljajte alevom paprikom, nanom i uljem. Isecite i luk pa stavite u pleh, pospite biberom, nanom i sa malo soli.

КАКО СЕ СПРЕМА ЗЕЧЕТИНА: Зец или кунић из пећнице под фолијом (РЕЦЕПТ)

Foto: Profimedia

Promešajte i sipajte pivo, poređajte komade zečetine i dodajte čašu vode. Pokrijte aluminijumskom folijom i pecite u rerni na 180 stepeni, 50 minuta. Potom skinite foliju i vratite zečetinu u rernu da se zapeče.

Potrebno je:

  • kg zečetine
  • veza mladog luka
  • kašika univerzalnog začina
  • šolja piva
  • aleva paprika
  • nana
  • biber, so
  • ulje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DUGOROČNA VREMENSKA PROGNOZA DO KRAJA AVGUSTA: Tek nas čeka pakao i temperaturni rekordi - leto se ne predaje

DUGOROČNA VREMENSKA PROGNOZA DO KRAJA AVGUSTA: Tek nas čeka pakao i temperaturni rekordi - leto se ne predaje

NAJNOVIJA vremenska prognoza evopskih stručnjaka za avgust pokazuje prohladniji početak meseca u centralnim delovima Evrope, ali se već nagoveštava povratak suptropskog grebena i novog talasa vrelog vremena. Usled prisustva niskog pritiska na severu kontinenta, stvaraju se uslovi za novi toplotni talas koji će pogoditi veći deo Evrope, piše Severe Weather Europe.

04. 08. 2025. u 20:19

Komentari (0)

KRAJ! Dušan Tadić i Crvena zvezda - završena priča!