PIKANTAN I AROMATIČAN, PRSTE DA POLIŽETE: Fenomenalni prebranac sa kobasicom
IZUZETNOG je ukusa i pogodan za ove hladne zimske dane, ovaj začinjeni obrok dugo će vas držati sitim.

Foto Shutterstock
Potrebno:
* 500 gr belog pasulja
* 500 gr crnog luka
* 2 kašike aleve paprike
* 2 para kobasica
* lovorov list
* so
* sušena nana
* majoran
* kim
Priprema:
Potopite pasulj u hladnoj vodi prethodno veče pa ga pustite da prenoći. Sutradan procedite pa nalijte hladnu vodu i stavite na vatru da provri. Onda procedite ponovo i nalijte dovoljno hladne vode da prekrije pasulj . Nakon vrenja smanjite temperaturu, pa dodajte lovorov list, so i kim. Kuvajte otprilike jedan i po sat. U tiganj sa zagrejanim uljem dodajte luk isečen na kolutove, i pržite oko 10 minuta. Zatim smanjite temperaturu pa dodajte alevu papriku. Sve dobro promešajte pa kratko propržite. Vodite računa da ne zagori aleva paprika. Prijatno!
(Trpeza)
Preporučujemo

LAGAN I JEFTIN OBROK SA GRAŠKOM I ŠARGAREPOM: Recept za dinstani pirinač s povrćem
10. 01. 2024. u 14:00

MNOGO UKUSNIJI OD KUPOVNOG: Kako se pravi domaći mesni narezak
10. 01. 2024. u 15:00

UKRAJINA IZDALA UPOZORENjE: Rusi će noćas lansirati raketu koja može da nosi nuklearno oružje
RUSIJA planira „trenažno“ lansiranje interkontinentalne balističke rakete RS-24 „Jars“ u noći između 18. i 19. maja, saopštila je ukrajinska vojna obaveštajna služba (GUR) 18. maja.
18. 05. 2025. u 15:55

INCIDENT U DRUGOM KRUGU IZBORA U RUMUNIJI: Policija izvela predsedničkog kandidata sa biračkog mesta (VIDEO)
RUMUNSKI predsednički kandidat i lider nacionalističke stranke Alijansa za ujedinjenje Rumuna Đorđe Simion i favorit na prošlogodišnjim poništenim izborima, Kalin Đorđesku, policija je izvela sa biračkog mesta u Mogošoaji (predgrađu Bukurešta).
18. 05. 2025. u 09:54

SAMO 5 ZEMALjA: Ko je sve glasao za Srbiju i kako - maksimalnih 12 od komšija (FOTO)
POSLE završenog finala "Evrovizije 2025", na zvaničnom sajtu prestižnog muzičkog takmičenja objavljeno je i kako su glasale zemlje učesnice u polufinalima.
18. 05. 2025. u 11:34
Komentari (0)