LOSOS SA PROKELJOM: Ovako ga pripremaju profesionalni kuvari, toliko je sočan da se topi u ustima

Новости онлине

08. 08. 2024. u 16:30

Prokelj i losos se savršeno uklapaju i brzo spremaju.

ЛОСОС СА ПРОКЕЉОМ: Овако га припремају професионални кувари, толико је сочан да се топи у устима

Foto Shutterstock

Sastojci:

  • 300 g filea lososa 
  • 100 g rukole 
  • 200 g prokelja
  • sok od jednog limuna
  • 1 kašičica soli 
  • 2 kašike maslinovog ulja 
  • 1 kašičica belog luka u prahu 

Priprema:

File lososa skuvajte na pari ili ispecite na foliji, te iseckajte sitno. Povrće operite i takođe iseckajte, a rukolu ostavite celu. Iscedite preko svega limunov sok, dodajte so, maslinovo ulje. Servirajte ohlađeno uz pirinač ili prepečen integralni hleb.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MOGLO BI UMRETI 4.500 LJUDI Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi

"MOGLO BI UMRETI 4.500 LjUDI" Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi

JUŽNA Evropa suočava se sa žestokim toplotnim talasom - temperature prelaze 40 stepeni Celzijusa, a u španskoj pokrajini Uelva izmereno je rekordnih 46 stepeni, što je najviša junska temperatura u istoriji zemlje. Istovremeno, Italija, Grčka, Portugalija i Zapadni Balkan takođe beleže rekordne vrućine, praćene šumskim požarima i ljudskim žrtvama.

01. 07. 2025. u 11:45

Komentari (0)

VEČERI TEATRA U SRCU GRADA: Završen prvi MozzART pozorišni festival