SOČNI GOVEĐI FILE: Isečen na trakice i dinstan sa paradajz sosom i začinima je ručak u kome ćete uživati
Ovako nešto ukusno do sada niste jeli.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 500 g goveđeg filea, isečenog na komadiće
- 1 luk
- 1 kašika putera
- 3-4 kašike maslinovog ulja
- 100 ml paradajz sosa
- 1 kašičica brašna
- 100 ml kisele pavlake
- 190 ml vode
- biber i mirođija, po ukusu
Priprema:
Za sočni goveđi file prvo stavite meso u zagrejanu šerpu sa uljem. Dodajte luk i puter i pržite par minuta. Dodajte paradajz sos i brašno, i promešajte, a potom kontrolisano dodajte vodu i kuvajte sa zatvorenim poklopcem 1,5 sat.
Dodajte kiselu pavlaku, začine i so u potpuno kuvano meso, i servirajte.
Preporučujemo

"POJEDOH SE ŽIV, IZLUDE ME TO" Vučić o otvaranju auto-puta do Požege: To su već foliranja i glupiranja, krajnji rok do ponedeljka
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je iz Čačka o otvaranju auto-puta do Požege.
03. 07. 2025. u 11:49

"MOGLO BI UMRETI 4.500 LjUDI" Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi
JUŽNA Evropa suočava se sa žestokim toplotnim talasom - temperature prelaze 40 stepeni Celzijusa, a u španskoj pokrajini Uelva izmereno je rekordnih 46 stepeni, što je najviša junska temperatura u istoriji zemlje. Istovremeno, Italija, Grčka, Portugalija i Zapadni Balkan takođe beleže rekordne vrućine, praćene šumskim požarima i ljudskim žrtvama.
01. 07. 2025. u 11:45

NEMA KAMERA, RADARA, NI POLICIJE: U Srbiji uveden NOV NAČIN merenja brzine - kazne stižu na kućnu adresu
SISTEM koji funcioniše potpuno automatski.
03. 07. 2025. u 19:09
Komentari (0)