SOČNI GOVEĐI FILE: Isečen na trakice i dinstan sa paradajz sosom i začinima je ručak u kome ćete uživati

Новости онлине

12. 08. 2024. u 11:16

Ovako nešto ukusno do sada niste jeli.

СОЧНИ ГОВЕЂИ ФИЛЕ: Исечен на тракице и динстан са парадајз сосом и зачинима је ручак у коме ћете уживати

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 500 g goveđeg filea, isečenog na komadiće
  • 1 luk
  • 1 kašika putera
  • 3-4 kašike maslinovog ulja
  • 100 ml paradajz sosa
  • 1 kašičica brašna
  • 100 ml kisele pavlake
  • 190 ml vode
  • biber i mirođija, po ukusu

Priprema:

Za sočni goveđi file prvo stavite meso u zagrejanu šerpu sa uljem. Dodajte luk i puter i pržite par minuta. Dodajte paradajz sos i brašno, i promešajte, a potom kontrolisano dodajte vodu i kuvajte sa zatvorenim poklopcem 1,5 sat.

Dodajte kiselu pavlaku, začine i so u potpuno kuvano meso, i servirajte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MOGLO BI UMRETI 4.500 LJUDI Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi

"MOGLO BI UMRETI 4.500 LjUDI" Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi

JUŽNA Evropa suočava se sa žestokim toplotnim talasom - temperature prelaze 40 stepeni Celzijusa, a u španskoj pokrajini Uelva izmereno je rekordnih 46 stepeni, što je najviša junska temperatura u istoriji zemlje. Istovremeno, Italija, Grčka, Portugalija i Zapadni Balkan takođe beleže rekordne vrućine, praćene šumskim požarima i ljudskim žrtvama.

01. 07. 2025. u 11:45

Komentari (0)

VEČERI TEATRA U SRCU GRADA: Završen prvi MozzART pozorišni festival