PILEĆA KRILCA U PIVU: Aromatična i slasna, a meso se lepi za prste
Dodajte prilog po želji i uživajte u fenomenalnom obroku.

Foto Shutterstock
Sastojci:
- 6 komada pilećih krilaca
- 300 ml piva
- po ukusu sušeni bosiljak
- ulje
- so
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Posolite krilca pa ih poređajte u pleh obložen papirom za pečenje. Prelijte ih pivom i pospite bosiljkom. Pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni dok pivo ne ispari. Služite uz pomfrit.
Preporučujemo

RUČAK GOTOV ZA 20 MINUTA: Piletina sa terijaki sosom osvojiće vas na prvi zalogaj
06. 09. 2024. u 11:40

IDEALNO JELO KOJE SE LAKO SPREMA: Recept za spanać na malo drugačiji način
03. 09. 2024. u 22:35

"POJEDOH SE ŽIV, IZLUDE ME TO" Vučić o otvaranju auto-puta do Požege: To su već foliranja i glupiranja, krajnji rok do ponedeljka
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je iz Čačka o otvaranju auto-puta do Požege.
03. 07. 2025. u 11:49

"MOGLO BI UMRETI 4.500 LjUDI" Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi
JUŽNA Evropa suočava se sa žestokim toplotnim talasom - temperature prelaze 40 stepeni Celzijusa, a u španskoj pokrajini Uelva izmereno je rekordnih 46 stepeni, što je najviša junska temperatura u istoriji zemlje. Istovremeno, Italija, Grčka, Portugalija i Zapadni Balkan takođe beleže rekordne vrućine, praćene šumskim požarima i ljudskim žrtvama.
01. 07. 2025. u 11:45

KAKO JE PERKOVIĆ POSTAO TOMPSON: Nadimak dobio u ratu
MARKO Perković Tompson gostovao je u emisiji Željke Ogreste na HRT-u 1997. godine. Tada je otkrio kako je nastao nadimak Tompson.
05. 07. 2025. u 10:35
Komentari (0)