NAJBRŽI I NAJUKUSNIJI RUČAK KAD NEMATE VREMENA: Zapečene makarone sa sirom
Ovaj recept je jednostavan, a obožavaju ga svi.

Foto Jutjub/Printskrin
Sastojci:
- 300 gr makarona
- 300 gr sira
- 3 jaja
- mleka 1 dl
- 3 kašike ulja
Priprema:
Sipajte litar vide u šerpu, posolite i staviti da provri. Kada provri sipajte makarone i kuvajte 10 minuta uz povremeno mešanje. Kada su makarone odmekanile procedite.U odvojenoj posudi umutite jaja, dodati izgnječen sir i zatim mleko. Posolite još malo u zavisnosti kakav vam je sir, i sve dobro promešajte.
U vatrostalnu posudu stavite ulje, sipajte makarone, zatim sjedinjenu masu i sve zajedno promešajte. Stavite u zagrejanu rernu na 200 stepeni da se zapeče, oko 20 minuta. Ako volite više zapečene ostavite još malo u rerni.
(superrecepti)
Preporučujemo

TAKO JEDNOSTAVAN I ODLIČAN RUČAK: Kombinacija palente, povrća i sira
15. 09. 2024. u 10:00

IDEALNO JELO KOJE SE LAKO SPREMA: Recept za spanać na malo drugačiji način
03. 09. 2024. u 22:35

SKANDAL U BRITANIJI, PORODICE U ŠOKU: Direktorka mrtvačnice gledala crtani film sa mrtvim bebama u svojoj kući
EJMI Apton (38), osnivačica udruženja Florrie’s Army u Lidsu u Engleskoj, našla se u centru velike afere nakon što su roditelji preminule dece otkrili da su tela njihovih beba držana u njenoj kući umesto u mrtvačnici.
27. 08. 2025. u 17:50

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

Nasledio kuću, ispod nameštaja našao SKRIVENO BLAGO koje vredi milione evra
FRANCUZ koji je nasledio kuću od preminulih rođaka otkrio je neverovatnu riznicu zlatnih novčića i poluga vrednih nekoliko miliona evra. Blago je bilo jako dobro sakriveno ispod nameštaja i u kupatilu.
31. 08. 2025. u 14:26
Komentari (0)