ŠATOBRIJAN - ČUVENI FRANCUSKI SPECIJALITET: Ispržite mekano i sočno meso poput profesionalaca
14. 02. 2025. u 09:00
Ako želite da napravite francuski specijalitet potrebni su vam biftek i začini. Priprema je vrlo jednostavna i brza, a ovako pripremljeno meso se najčešće služilo uz pečurke.
Povezane vesti

ZA DANAŠNJI RUČAK PROBAJTE NEŠTO DRUGAČIJE: Kebab, turski specijalitet koji će vas oduševiti (VIDEO)
Priprema je jednostavna, a spoj začina i jogurta daje mesu posebnu mekoću i bogatstvo ukusa. Ovi kebabi su idealni za posluženje uz svežu salatu, hrskavu lepinju ili kremasti raita sos. Bilo da ih pržite na tiganju ili pečete na roštilju, garantujemo da će nestati sa stola u trenu.
28. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

NAJBOLJI RECEPT ZA BAKIN KOLAČ: Tajna je u jednom sastojku koji svi zaborave da stave u testo
STARINSKI recept za bakin kolač koji može da se jede u bilo koje doba dana.
01. 06. 2025. u 11:00

RUČAK SA KOJIM NEMA GREŠKE: Zlatni klasik iz rerne, bataci sa krompirom i belim lukom (VIDEO)
SOČNI bataci i karabataci pečeni sa aromatičnim začinima, belim lukom i zlatno-smeđim krompirom.
01. 06. 2025. u 09:00

LAGAN, UKUSAN I HRANLJIV: Zeleni omlet - Savršen obrok za početak dana (VIDEO)
DANAS sa vama delimo jedan zdrav doručak – Zeleni omlet koji će osvežiti vaše jutro!
01. 06. 2025. u 07:00

ČOKO ORANŽ MAFINI: Čokolada i narandža – klasika koja ne izlazi iz mode (VIDEO)
DANAS vam donosimo recept za neodoljive čoko-oranž mafine, ukusni desert koji spaja dve savršeno usklađene arome.
31. 05. 2025. u 20:22

PRAVA KAFANSKA: Teleća čorba, baš kao iz restorana (VIDEO)
RUČAK "na kašiku" svima je omiljeni, a ovom receptu niko ne može odoleti.
31. 05. 2025. u 11:00
Komentari (0)