ČIZBURGER IZ TIGANJA: Savršen ručak za svaku priliku
SOČAN čizburger spremljen za samo dvadeset minuta – idealan izbor za ukusan ručak ili večeru bez mnogo truda.
FOTO: Novosti
Sastojci:
Za mleveno goveđe meso
- 600 gr mlevenog goveđeg mesa
- 1 seckani crni luk
- ulje za prženje
- so po ukusu
- biber po ukusu
Za ukus čizburgera
- 2 kašike kečapa
- 1 kašika senfa
Za sir
- 200 gr čedar sira
Dodaci po želji
- iseckani kornišoni
- iseckani paradajz
- sveža salata za serviranje
Priprema:
- Na malo ulja u tiganju propržiti seckani crni luk.
- Dodati mleveno goveđe meso, posoliti i pobiberiti. Pržiti dok meso ne dobije zlatno-braon boju.
- Umešati kečap i senf da se ukusi lepo sjedine.
- Posuti čedar sir preko toplog mesa i ostaviti minut-dva da se sir istopi.
- Poslužiti uz kornišone, paradajz i svežu salatu po želji.
Prijatno!
Preporučujemo
PALAČINKE OD SPANAĆA: Zdrav doručak za samo nekoliko minuta (VIDEO)
17. 09. 2025. u 07:33
ZLATNA TORTILjA SA TOFUOM I SPANAĆEM: Ukusan doručak za pet minuta!
16. 09. 2025. u 07:19
DINSTANA GOVEĐA REBRA U SOPSTVENOM SOSU: Ukus koji se topi u ustima!
13. 09. 2025. u 11:51
"TI SI KRETEN!" Žestoka svađa u studiju Hit tvita, Babić udario na Antonijevića
ŽESTOKA svađa izbila je večeras u studiju televizije "Pink" u emisiji Hit Tvit gde gostuju predsednica Narodne Skupštine Srbije Ana Brnabić, pravnik Milan Antonijević i biznismen Branko Babić.
16. 11. 2025. u 21:55
ZELENSKI ALARMIRAO EVROPU: Rusija će pokrenuti veliku agresiju na kontinent, poznata i godina
UKRAJINSKI predsednik Volodimir Zelenski tvrdi da Rusija planira da pokrene veliku agresiju na evropskom kontinentu 2029. ili 2030. godine, navodeći da na to ukazuje povećana ruska proizvodnja oružja.
13. 11. 2025. u 10:54
ZVUCI SEKSA U BRITANSKOM PARLAMENTU: Posle skandala - uhapšena dva muškarca
DVOJICA muškarca uhapšena su, pa puštena na slobodu uz kauciju, nakon što je mobilni telefon postavljen u Donjem domu britanskog parlamenta kako bi puštao "seksualne zvukove" tokom poslaničkih pitanja britanskom premijeru Kiru Starmeru.
16. 11. 2025. u 20:32
Komentari (0)