NAJBOLJI PRELIV ZA RIBU: Marinada od peršuna i belog luka

Novosti online

01. 12. 2023. u 10:00

PRAVITE riblji specijalitet i treba vam preliv? Pritom taj dan postite? Onda je ovaj jednostavan preliv rešenje za vas.

НАЈБОЉИ ПРЕЛИВ ЗА РИБУ: Маринада од першуна и белог лука

Foto Shutterstock

Potrebno je:

* 8 čenova belog luka
* 1 veza peršuna
* 100 ml limunovog soka
* 50 ml maslinovog ulja

Priprema:

Usitnite skroz beli luk, pa dodajte seckani peršun, sok od limuna i maslinovo ulje.

Posolite i dodajte još neke začine po želji. Na kraju promešajte i vaš preliv je gotov.

(Trpeza)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MOGLO BI UMRETI 4.500 LJUDI Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi

"MOGLO BI UMRETI 4.500 LjUDI" Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi

JUŽNA Evropa suočava se sa žestokim toplotnim talasom - temperature prelaze 40 stepeni Celzijusa, a u španskoj pokrajini Uelva izmereno je rekordnih 46 stepeni, što je najviša junska temperatura u istoriji zemlje. Istovremeno, Italija, Grčka, Portugalija i Zapadni Balkan takođe beleže rekordne vrućine, praćene šumskim požarima i ljudskim žrtvama.

01. 07. 2025. u 11:45

Komentari (0)

NAPLATA DUGOVA: PSŽ nije zaboravio poraz iz finala Lige šampiona 2020. godine i više je nego spreman da se osveti Bavarcima