SAVRŠENI OBROK, SPREMAN OČAS POSLA! Salata sa piletinom
OBROK salata sa piletinom, čeri paradajzom i kukuruzom.

Foto Shutterstock
Sastojci:
* ajsberg zelena salata, 1 pakovanje
* čeri paradajz, 7-8 komada
* kukuruz šećerac, 1 mala konzerva
* senf, 2 kašičice
* kisela pavlaka, 1 čaša
* pileći file, 300 g
* vegeta, pola kašičice
* so, pola kašičice
* parmezan, po želji
Priprema:
Piletinu iseći na manje komade, posuti vegetom i izgrilovati par minuta na tiganju.
Ostaviti da se ohladi. U većoj posudi izmešati ajsberg zelenu salatu, čeri paradajz isečen na polovine i konzervu šećerca (iscediti vodu). Jednu kiselu pavlaku pomešati sa dve kašičice senfa i pola kašičice soli. Sve sastojke pomešati sa piletinom i prelivom od pavlake i senfa. Po želji odozgo narendati parmezan.
(Super recepti/Žena)
Preporučujemo

SPREMAJU SE BRZO I LAKO, A TAKO SU UKUSNE: Francuske krofne bez kvasca (VIDEO)
31. 01. 2024. u 19:30

UKRAJINA IZDALA UPOZORENjE: Rusi će noćas lansirati raketu koja može da nosi nuklearno oružje
RUSIJA planira „trenažno“ lansiranje interkontinentalne balističke rakete RS-24 „Jars“ u noći između 18. i 19. maja, saopštila je ukrajinska vojna obaveštajna služba (GUR) 18. maja.
18. 05. 2025. u 15:55

INCIDENT U DRUGOM KRUGU IZBORA U RUMUNIJI: Policija izvela predsedničkog kandidata sa biračkog mesta (VIDEO)
RUMUNSKI predsednički kandidat i lider nacionalističke stranke Alijansa za ujedinjenje Rumuna Đorđe Simion i favorit na prošlogodišnjim poništenim izborima, Kalin Đorđesku, policija je izvela sa biračkog mesta u Mogošoaji (predgrađu Bukurešta).
18. 05. 2025. u 09:54

KAKO JE SMOKI SAZNAO DA IMA RAK MOZGA: Pred smrt imao jednu želju - dokazao da je bio velikan
LjUBIŠA Samardžić, jedan od najvoljenijih glumaca sa prostora bivše Jugoslavije, preminuo je 8. septembra 2017. godine u Beogradu, u 81. godini života. Iza njega su ostale desetine nezaboravnih uloga, legendarni osmeh i glas koji je govorio srcem. Otišao je tiho, dostojanstveno, baš onako kako je i živeo – kao gospodin, umetnik, otac, suprug i prijatelj.
20. 05. 2025. u 10:38
Komentari (0)