BELA ČORBA SA SLANINOM I KUKURUZOM: Jelo koje ćete iznova i iznova praviti
15. 03. 2024. u 20:00
Bogato čorbasto jelo za kompletan ručak, jelo koje okrepljuje.
Najnovije iz rubrike
POSNI ROLAT OD GOTOVIH KORA: Jednostavan i brz recept koji ćete obožavati!
DANAS vam donosimo jedan jednostavan, ukusan i veoma praktičan recept – posni rolat od gotovih kora. Idealan je za post, slave, predjelo ili laganu večeru.
14. 12. 2025. u 16:04
RECEPT ZA ZLATNU PITU: Isprobajte tradicionalno jelo sa juga Srbije
OVU pitu sa juga Srbije morate da napravite.
14. 12. 2025. u 13:00
U PALENTU DODAJTE POSEBAN SASTOJAK: Biće savršeno kremasta i ukusna
PALENTA, tradicionalno i jednostavno jelo, može postati prava gurmanska poslastica uz jedan tajni sastojak koji joj daje poseban ukus i miris.
14. 12. 2025. u 12:00
PASULJ KOJI GOVORI 10 JEZIKA: Isprobajte tradicionalni recept sa kojim ne možete pogrešiti (VIDEO)
PONOSNO se vraćamo jelu koje nas je othranilo!
13. 12. 2025. u 16:00
TAJNA SAVRŠENOG PREBRANCA: Kako da pasulj ostane sočan i kremast čak i trećeg dana nakon pripreme
SVI smo ovo iskusili - pasulj prebranac koji je prvog dana bio kralj trpeze, a već sutradan postao razočaranje. Ali, zamislite da postoji način da ovo omiljeno tradicionalno jelo ostane sočno, kremasto i puno ukusa danima nakon pripreme. Da, moguće je, i tajna ne leži u skupim sastojcima, već u tehnici koju su mnogi zaboravili.
13. 12. 2025. u 13:50
Komentari (0)