ČORBA OD RUKOLE: Hranljiva i okrepljujuća
20. 04. 2024. u 14:00
Zdrava čorba od rukole upotpuniće svaki ručak.
Povezane vesti

IME NE LAŽE, OVO JE STVARNO: Perfektna čorba
Toliko je bogata različitim sastojcima i mesom, da će vam biti dovoljna i za ručak, ukoliko niste baš mnogo gladni.
12. 06. 2025. u 11:00

DOMAĆA I VRUĆA: Bela pileća krem čorba, savršena kombinacija ukusa
PRAVI se od kuvanog belog mesa, povrća i pavlake, a idealna je kao lagano predjelo ili samostalan obrok.
06. 06. 2025. u 11:00

PRAVA KAFANSKA: Teleća čorba, baš kao iz restorana (VIDEO)
RUČAK "na kašiku" svima je omiljeni, a ovom receptu niko ne može odoleti.
31. 05. 2025. u 11:00
Najnovije iz rubrike

MAFINI OD SLATKOG KROMPIRA I SIRA: Recept za omiljenu užinu
Hrskavi spolja, mekani iznutra i puni ukusa – ovi mafini su zdrav i hranljiv zalogaj za užinu ili kao prilog uz dečji ručak.
05. 09. 2025. u 23:19

BRAUNI ZA SAMO PET MINUTA: Idealno za nestrpljive ljubitelje čokolade
ZA SVE ljubitelje čokolade koji nemaju vremena za dugo pečenje, stiže savršen recept za sočne braunije iz mikrotalasne rerne, gotove za svega pet minuta.
05. 09. 2025. u 18:20

TVIKS ČIZKEJK BEZ PEČENJA: Recept za slatki zalogaj bez mnogo truda
Ako tražite desert koji izgleda efektno, a priprema se lako, ovaj čizkejk je pravi izbor. Komadići Tviks pločica daju kremastom filu savršenu dozu čokoladne hrskavosti, a najbolje od svega – pećnica vam nije potrebna.
05. 09. 2025. u 11:39

KREMASTA PILETINA SA BROKOLIJEM: Recept za ručak na brzinu
Kad poželite jelo koje je i brzo i zasito ovo je pravi izbor. Sočna piletina, svež brokoli i testenina u kremastom sosu peku se zajedno, a na kraju sve zaokružuje zlatna korica sira. Savršen ručak za celu porodicu, bez mnogo truda.
05. 09. 2025. u 08:46

CEZAR SALATA SA PILETINOM U TORTILJI: Recept za ručak u pokretu
Zamislite klasičnu Cezar salatu, ali u obliku koji možete poneti i jesti u pokretu! Grilovana ili pečena piletina, hrskava salata, kremasti Cezar dresing i parmezan umotani u toplu tortilju. Jednostavno, zdravo i ukusno!
05. 09. 2025. u 08:26
Komentari (0)