SUSAM SALATA: Savršen dodatak baš svakom ručku
27. 04. 2024. u 13:00
Kremaste salate većina kuća pravi za veća slavlja ili praznike, a pored ruske, mnogima je omiljena susam salata. Možete je služiti uz raznovrsno pecivo, meso, uz sve što volite jer kao dodatak ide odlično za šta god da se odlučite.
Povezane vesti

SAVRŠEN OBROK ZA OVE VRELE DANE: Grčka salata sa fetom, zdrava i ukusna (VIDEO)
IDEALNA kombinacija za vrelo leto!
25. 06. 2025. u 11:00

IDEALNO ZA LETO: Salata sa tikvicama, kuvanim jajima i topljenim sirom
AKO tražite recepte za salate sa tikvicama i sirom, na pravom ste mestu. Ova salata sa tikvicama i jajima je lagan, zdrav i ukusan obrok koji se brzo priprema.
19. 06. 2025. u 07:00

SAVRŠENI ZALOGAJ: Salata sa leblebijama, kuvanim jajima i mariniranim šampinjonima
OSVEŽITE se ovom hranljivom i šarenom salatom.
25. 05. 2025. u 08:30
Najnovije iz rubrike

KREMASTI DEZERT OD JAGODA I MLEKA: Savršen spoj za svaku priliku
Kremasti dezert od jagoda i mleka je lagana i osvežavajuća poslastica koja se priprema brzo, a uvek izgleda svečano. Slatke jagode i nežna mlečna krema čine savršen spoj ukusa za svaku priliku.
20. 08. 2025. u 12:00

JABUKE U LISNATOM TESTU SA BADEMIMA I CIMETOM: Recept za jednostavan desert
Jabuke u lisnatom testu sa bademima i cimetom spajaju topli, mirisni ukus jeseni sa hrskavom, zlatnom koricom. Ovaj desert je jednostavan za pripremu, a izgleda i miriše kao da stiže pravo iz pekare.
20. 08. 2025. u 11:00

RECEPT: Pileći karabatak u sosu od pečuraka na pirinču
Sočni pileći karati i bataci u kremastom sosu od pečuraka, posluženi na pirinču, donose ukusan i hranljiv obrok idealan za porodični ručak.
20. 08. 2025. u 09:57

KAKO DA NAPRAVITE ZDRAV SOK OD BRESKVE? Odličan je u borbi protiv holesterola, štiti srce i vid
BRESKVE su sočno, osvežavajuće voće bogato vitaminima, idealno za letnje dane i zdravlje srca.
15. 08. 2025. u 21:33

KARAMEL KREM KOLAČ: Recept za pravi užitak
Neodoljivo kremast i obliven bogatim karamelom, ovaj kolač je pravi užitak za sve ljubitelje slatkog.
14. 08. 2025. u 07:00
Komentari (0)