NAJLEPŠA FRANCUSKA SALATA, KOJU STE IKADA PROBALI: Svi će vam tražiti ovaj recept
Postoje razne varijacije ove salate, a mi smo se odlučili za verziju sa majonezom i mileramom. Može se jesti i samostalno, ali je ipak bolje sa šunkom ili pečenjem. Prilagodite sastojke svom ukusu i uživajte.

Foto Printskrin Youtube
Sastojci:
- 450 g smrznutog graška
- 400 g krompira, kuvanog u ljusci
- 400 šargarepa
- 200 g kiselih krastavaca
- 400 majoneza
- 100 g milerama
- 3 jaja, tvrdo kuvana
- soli, po ukusu
- beli biber, po ukusu
Priprema:
Povrće i tvrdo kuvana jaja očistiti i iseći na kockice. U šerpu sipajte vodu, dodajte narezanu šargarepu, grašak, posolite po ukusu i sačekajte da voda proključa. Nakon toga kuvajte još 8 do 10 minuta. Stavite majonez u veliku činiju, dodajte senf, mileram i dobro promešajte. Skuvano povrće ocedite i dodajte u smesu sa majonezom, dodajte narezana jaja, krastavce i krompir. Posolite i pobiberite po ukusu. Lagano promešajte i stavite u frižider da se ohladi.
(Index.hr)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

DRŽAVA ODREDILA OGROMAN POREZ ZA KUĆU ŽELjKA MITROVIĆA: Evo koliko mora da plaća
DRŽAVA je odredila ogroman porez za kuću Željka Mitrovića.
01. 04. 2025. u 14:12

PROCURIO POVERLjIVI DOKUMENT IZ PENTAGONA: Evropa nek se brani sama u slučaju ruskog napada, druga država je glavna pretnja
SUPROSTAVLjANjE ruskoj agresiji, nekada jedna od ključnih tačaka Nacionalne odbrambene strategije iz 2022. godine tokom administracije Džozefa Bajdena, tri godine kasnije više nije među najvažnijim prioritetima Sjedinjenih Američkih Država.
01. 04. 2025. u 12:17

JEDAN RAKIJA, A DRUGI... Nećete verovati KAKO se zovu psi novog ambasadora SAD u Srbiji Marka Brnovića
MARK Brnović je uvek ponosno isticao svoje poreklo, uostalom ćerke mu se zovu - Milena i Sofija.
31. 03. 2025. u 19:31
Komentari (0)