KREMASTA ČORBA OD TIKVICA I KREM SIRA: Sočna i preukusna, zagrejaće vam dušu i telo

Новости онлине

09. 12. 2024. u 12:02

Ovaj brzinski recept će vam se dopasti na prvi zalogaj, a za čorbu od tikvica vam je potrebno svega par jeftinih sastojaka. Ako želite, možete da dodate još neko povrće, kao što je krompir ili brokoli.

КРЕМАСТА ЧОРБА ОД ТИКВИЦА И КРЕМ СИРА: Сочна и преукусна, загрејаће вам душу и тело

Foto: Shutterstock

Sastojci: 

  • 1 kg tikvica 
  • 1 crni luk 
  • 1 čen belog luka 
  • 200 g krem sira 
  • 1 kašičica sušenog peršuna 
  • 1/2 kašičice sušenog bosiljka 
  • 1 l vode

Priprema: 
U šerpi na ulju propržite sitno seckani crni luk, a kada on omekša dodajte mleveni beli. Posle minut dodajte krem sir i seckane tikvice i vrelu vodu. Dobro promešajte i dodajte začine, pa opet lepo promešajte. Kada krene da vri poklopite i smanjite temperaturu. Kuvajte još 20 minuta. Štapnim mikserom lepo sjedinite sastojke.

(stvarukusa)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

USKORO PADA KLJUČNI GRAD, RUSI NADIRU SA SEVERA, ISTOKA I JUGA: Detaljna analiza ukrajinskih stručnjaka o stanju na frontu