USKRŠNJA SALATA SA PILETINOM, SIROM I MASLINAMA: Savršena kao predjelo za prazničnu trpezu
18. 04. 2025. u 13:00
Uskršnja salata sa piletinom, sirom i maslinama je savršena za svečanu trpezu i vrlo ukusna.
Povezane vesti

RECEPT ZA GUSTU PILEĆU ČORBU: Klasik koji ne prolazi i savršena je za sve prilike
Gusta pileća čorba pravi se sa mešanim povrćem i pavlakom, idealna za lagani obrok.
19. 04. 2025. u 10:00

PROLEĆNA RUSKA SALATA: Idealna za svečani uskršnji ručak
Prolećna ruska salata je laganija od originalne i brže se pravi. Odlična je za uskršnju trpezu.
19. 04. 2025. u 14:30

KREMASTA SALATA SA PILETINOM I SLANINOM: Idealna za prazničnu trpezu
Probajte ovo kremasto savršenstvo, oduševiće vas.
15. 04. 2025. u 11:30

PILEĆA SALATA SA KUVANIM JAJIMA I KUKURUZOM: Poželećete iznova i iznova da je spremate
Ako tražite salatu koja je istovremeno osvežavajuća, kremasta i puna ukusa, onda je ova salata pravi izbor. Bilo da je poslužite kao predjelo ili glavno jelo, ova salata će sigurno biti omiljeni dodatak svakoj trpezi.
05. 04. 2025. u 13:00

SALATA SA PEČURKAMA, PILETINOM I PIRINČEM: Recept za jednostavan, ukusan i brz obrok
Ovo jelo će obožavati i najveći izbirljivci.
28. 03. 2025. u 13:00
Najnovije iz rubrike

NEODOLJIVO: Sočna pita sa bananama i tapiokom
POSLASTICA koju će ukućani obožavati.
05. 06. 2025. u 11:00

PREUKUSNA, A ZDRAVA: Ovsena kaša sa bobičastim voćem
SUPER za doručak ili užinu.
05. 06. 2025. u 09:00

SPREMA SE BRZO I LAKO, A SOČNA JE I MEKANA: Za ovu picu ne treba da mesite testo
TAKOZVANO tečno testo za picu je mekano, a fil ostaje sočan i kad se ispeče.
05. 06. 2025. u 07:00

PUN JE UKUSA, PRIRODAN I JEDNOSTAVAN ZA PRIPREMU: Napravite kečap kod kuće
VIŠE vam neće pasti na pamet da koristite kupovni.
04. 06. 2025. u 16:14

DREVNI HLEB OSVOJIO TURSKU! Recept star 5.000 godina postao apsolutni moderni hit (FOTO)
PONEKAD istorija ima "bolji ukus" nego što bismo očekivali – naročito ako se peče po receptu starom 5.000 godina! Upravo takav hleb, pronađen tokom arheoloških istraživanja u Turskoj, ne samo da je preživeo milenijume, već je dobio i savremeno izdanje koje je postalo pravi moderni gastro hit.
04. 06. 2025. u 13:50
Komentari (0)