SALATA OD JAJA: Odlična kao prilog, a može biti i ukusan obrok

Новости онлине

24. 04. 2025. u 13:00

Doručak je najbitniji obrok u danu, pa je zato potrebno uneti što više potrebnih vitamina i minerala. Jaja koja su vam ostala od Vaskrsa možete iskoristiti za više nego ukusnu salatu čiji se recept nalazi u nastavku.

САЛАТА ОД ЈАЈА: Одлична као прилог, а може бити и укусан оброк

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • malo bibera
  • 5 kuvanih jaja
  • 1 štap celera
  • sitno seckani vlašac
  • sok od pola limuna
  • senf
  • majonez
  • so

Priprema:

Jaja oljuštite i prepolovite ili možete iseći na četiri dela. Možete "izbaciti" žumanca i njih malo viljuškom izgnječiti. Štap celera isecite na manje komade i dodajte jajima, a onda i seckani vlašac pa promešajte. Onda začinite i sipajte majonez i senf po želji, u zavisnosti koliko želite da bude sočno. Onda na kraju ubacite i sok od limuna i dobro promešajte. Salata je spremna za serviranje.Možete ubaciti još neke sastojke poput ljute paprike, origana ili možda piletine. Sve u skladu sa vašim ukusom.

(Ona)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJVEĆI BONUS ZA ONLINE KLAĐENJE - SASTAVI TIKET BESPLATNO