KREMAST SA ŠITAKI PEČURKAMA: Bogati potaž, zasitan, da može biti i glavno jelo
27. 04. 2025. u 10:00
Ovaj potaž je toliko bogat raznovrsnim sastojcima da vas vrlo lako može zasititi, te može biti i glavno jelo, za večeru, recimo.
Povezane vesti

SA BEŠAMELOM I PEČURKAMA: Vegetarijanski kroketi, nećete prestati da ih jedete
Vredi malo se pomučiti oko pripreme ovih kroketa jer je ukus neverovatan, i prosto mame da ih jedete još!
25. 04. 2025. u 11:30

KO BI REKAO DA JE SA PEČURKAMA: Burger bez mesa, sočan i neodoljivog ukusa
Malo ljutkast i mnogo ukusan, ovaj burger je odlična zamena za "pravi", kada vam dosadi meso.
26. 04. 2025. u 10:00

KOLAČI SA NAJSLAĐIM IMENOM NA SVETU: Medenjaci, baš kao što su ga pravile i naše bake
Tradicionalni kolačići koje svi vole, a imaju i debelog razgloga za to.
22. 04. 2025. u 16:00

RAZBARUŠENA POSLASTICA SA KOKOSOM: Čupavci, kolači našeg detinjstva
Ukoliko volite kokos, ovo su pravi kolači za vas, jer ga ima baš svud po njima!
21. 04. 2025. u 07:00

STARINSKI KOLAČ I ZA MLADE DOMAĆICE: Vanilice sa orasima
Ko može da odoli vanilicama i da ne kaže: "Hoću još" posle druge-treće pa i pete?
20. 04. 2025. u 11:30
Najnovije iz rubrike

PUNJENE KROFNE: Vazdušaste i bogate najkremastijim vanil kremom, poslastica kojoj niko ne može da odoli
Najmekše krofne punjene vanil kremom koje ste ikada probali.
27. 04. 2025. u 14:30

SALATA SA JAJIMA, SIROM I ŠUNKOM: Postaće neizostavni deo svake trpeze kada je budete probali
Salata sa jajima, sirom i šunkom vrlo je aromatična i zasitna, a odlična alternativa ruskoj salati.
27. 04. 2025. u 13:00

NAPOLEON TORTA: Ruska poslastica koju nazivaju i torta od hiljadu slojeva
Ljubitelji dobrog zalogaja znaju da je za pripremu određenih poslastica potrebno više vremena, truda i novca, ali se ta trud uvek i te kako isplati. Ova Napoleon torta je baš jedna od tih.
27. 04. 2025. u 11:30

FRANCUSKI KROMPIR SA KUVANIM JAJIMA: Nikad brži i jeftiniji ručak (VIDEO)
Savršen ručak ili prilog mesu, ako niste nikad probali evo odličnog recepta za francuski krompir.
27. 04. 2025. u 08:30

TURSKI SIMIT: Napravite ovaj hrskavi đevrek brzo i lako
Tradicionalni turski simit, jedno od najpoznatijih peciva u Turskoj. Simit je hrskav spolja, mekan iznutra i prekriven bogatim slojem prepečenog susama. Simit se obično jede sa turskim čajem, belim sirom, maslinama, paradajzom i krastavcem. Takođe je ukusan uz kajmak i med.
27. 04. 2025. u 07:00
Komentari (0)