NEŽAN KAO KOKOS: Mafin uz kafu i čaj
Jaje blago umutite, dodajte mleko, ulje i vanilu, pa sve dobro promešajte. Ubacite zatim kokosovo brašno, šećer, so, brašno sa praškom za pecivo i umešajte, ali blago i kratko.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Smesu sipajte u nauljen kalup za mafine. Pecite kolačiće u dobro zagrejanoj rerni oko pola sata, zatim ih ostavite da se ohlade, pa ih vadite iz kalupa. Pospite kokosom i poslužite uz kafu ili čaj.
Potrebno je:
- jaje
- 1/2 šolje mleka
- 1/4 šolje ulja
- kašičica vanile
- 1/2 kašičice soli
- 2 kašičice praška za pecivo
- 1/2 šolje šećera
- šolja kokosovog brašna
- 1/2 šolja brašna
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)