LJUBITELJI KAFE, OBOŽAVAĆETE GA: Jeftin kolač sa kafom i mlekom
NE treba vam ni vreme ni novac a kolač savršen . Pravi se sa mlekom i kafom, a priprema je laka i brza. Probajte i uverite se sami.

Foto Pixabay free images
Potrebno je:
500 ml mleka
100 g šećera
3 kašike kukuruznog brašna
30 ml vode
2 kašičice instant kafe
2 kašike vrele vode
Dodatno:
2 kašičice šećera
2 kašičice instant kafe
malo ključale vode
Priprema:
Dodajte šećer u mleko, a kafu pomešajte sa vrelom vodom. Onda kafu sipajte u mleko. Sve promešajte pa dodajte skrob pomešan sa vodom i kuvajte, dok se ne zgusne. Stavite keks na dno svake posude, pa sipajte fil. Ostavite u frižideru 2 sata. Na kraju, penasto umutite šećer, kafu i vodu. Sipajte preliv preko kolača. Prijatno !
(Trpeza)
Preporučujemo

KIFLICE SA JABUKAMA: Meke kao duša, a testo uspeva bukvalno svima (VIDEO)
23. 11. 2023. u 20:30

ČOKOLADNE VANILICE SA BELIM KREMOM: Jedan tajni sastojak za mekše testo (VIDEO)
21. 11. 2023. u 17:23

RASPOREĐENO 110.000 VOJNIKA, RUSI KREĆU U ZAVRŠNI UDAR NA POKROVSK: "Sa time bi mogli zauzeti srednje veliku evropsku državu"
RUSIJA ne pokazuje znakove povlačenja u ratu protiv Ukrajine. Naprotiv, Moskva je pojačala dalekometne udare na ukrajinske gradove i napade duž cele linije fronta. Vojni stručnjaci ističu da je ruska strana usvojila nove taktike, oslanjajući se na masovnu upotrebu dronova i malih diverzantskih jedinica, piše The New York Times.
10. 08. 2025. u 20:18

EVO KO JE TROSTRUKI UBICA IZ GNjILANA: Bio u društvu sa Kurtijem, Osmanijevom i Haradinajem
TRI osobe su ubijene, a nekoliko je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila danas u Gnjilanu, dok je osumnjičeni napadač u bekstvu, prenela je Koha. Bolnica u Gnjilanu saopštila je da je na licu mesta konstatovana jedna smrt, a da su dve osobe prebačene u Urgentni centar bez znakova života.
10. 08. 2025. u 18:11

Ovako izgleda kuća Milana Borjana koja je demolirana: Lopov odneo i snimač video nadzora (FOTO)
"HVALA policiji grada Beograda na brzoj reakciji i sjajnom odnosu prema poslu."
11. 08. 2025. u 09:52
Komentari (0)