LEPE SE ZA PRSTE: Rebarca sa savršenim prelivom, kao iz restorana
Rebarca mogu da budu od različitih vrsta mesa, a u ovom receptu se koriste svinjska rebarca.
Sastojci:
1,5 kg svinjskih rebaraca
2 kašike šećera
1 kašičica ljute paprike
1 kašičica belog luka u prahu
1 kašičica crvenog luka u prahu
1 kašičica slatke paprike
So i biber po ukusu
250 ml roštilj sosa
Recept za rebarca sa savršenim prelivom kao iz restorana:
Zagrejte rernu na 150 stepeni. Pomešajte smeđi šećer, običan šećer, ljutu papriku u prahu, beli luk u prahu, crni luk u prahu, slatku papriku u prahu, 2 kašičice soli i biber. Stavite rebra na komad folije dovoljno velik da se presavije i zatvori, a zatim ih stavite na pleh za pečenje. Pospite smesu začina po vrhu rebara. Umotajte foliju oko rebarca i dobro zatvorite da tokom pečenja ne iscuri sok. Pecite dok meso ne omekša i dok ne bude moglo lako da se odvoji od kostiju viljuškom, oko 2 sata.
(Stvar ukusa)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
RAT RUSIJE I AMERIKE VODIO BI SE NA TERITORIJI EVROPE: Mračno upozorenje poznatog novinara - "Ona nakon toga ne bi postojala"
NOVINAR Aljoša Milenković ocenio je prilikom komentarisanja situacije u Ukrajini da su Rusija i Amerika već u ratu, a da bi se direktan sukob mogao dogoditi na teritoriji Evrope, nakon čega ona ne bi postojala.
08. 07. 2024. u 09:18 >> 09:18
POSLE PEKINGA, ORBAN POLETEO NA SLEDEĆU DESTINACIJU: Ova zemlja je četvrta stanica mirovne misije mađarskog premijera
MAĐARSKA veoma ceni mirovnu inicijativu Kine u vezi sa sukobom u Ukrajini, istakao je mađarski premijer Viktor Orban u razgovoru sa kineskim predsednikom Si Đinpingom tokom svoje nenajavljene posete Pekingu.
08. 07. 2024. u 09:23
SIN JOJ NESTAO U GRČKOJ, IMAO JE SAMO GODINU: Posle 32 godine, muškarac se javio i rekao: "Ja sam vaše dete" (VIDEO)
BEN je nestao u Grčkoj pre 32 godine. Tada je imao jednu godinu, a kad se javio čovek koji je rekao da je upravo on to nestalo dete, sve se promenilo.
08. 07. 2024. u 15:47
Komentari (0)