KOLAČ fanuropitu često prave Grci u čast Svetog Fanurija.
Povezane vesti
![SPREMITE SKUŠU NA DRUGAČIJI NAČIN: Odličan predlog za posni ručak SPREMITE SKUŠU NA DRUGAČIJI NAČIN: Odličan predlog za posni ručak](/data/images/2024-07-01/502379_shutterstock-skusa_kf.jpg?time=1719910072)
SPREMITE SKUŠU NA DRUGAČIJI NAČIN: Odličan predlog za posni ručak
POČEO je Petrovdanski post, pa je idealno vreme da isprobate recepte za ribu.
02. 07. 2024. u 10:00
![POSNA SALATA SA MAKARONAMA: Ukusna, sočna, niko ne može da joj odoli POSNA SALATA SA MAKARONAMA: Ukusna, sočna, niko ne može da joj odoli](/data/images/2023-08-17/387284_posna-krem-salata_kf.jpg?time=1714505033)
POSNA SALATA SA MAKARONAMA: Ukusna, sočna, niko ne može da joj odoli
Neka posna salata sa povrćem i makaronama bude vaš izbor za danas.
01. 05. 2024. u 09:00
![VRHUNSKA POSNA PUNJENA PAPRIKA: Lepša i ukusnija nego sa mesom VRHUNSKA POSNA PUNJENA PAPRIKA: Lepša i ukusnija nego sa mesom](/data/images/2023-03-12/328911_profimedia-0318803040_kf.jpg?time=1714319210)
VRHUNSKA POSNA PUNJENA PAPRIKA: Lepša i ukusnija nego sa mesom
Bogate ukusima, a hranljive, odličan su predlog za dnevni meni.
29. 04. 2024. u 11:00
![POSNI NAMAZ OD PASULJA: Recept za kremasti, zdrav namaz od namirnice koju svi vole POSNI NAMAZ OD PASULJA: Recept za kremasti, zdrav namaz od namirnice koju svi vole](/data/images/2024-04-22/475352_shutterstock-1913393287_kf.jpg?time=1714319099)
POSNI NAMAZ OD PASULJA: Recept za kremasti, zdrav namaz od namirnice koju svi vole
Napravite posni namaz od pasulja koji možete da služite sa hlebom, ali i kao umak uz neke grickalice.
29. 04. 2024. u 09:00
![POSNA ŠTRUDLA SA ČOKOLADOM I DŽEMOM: Mekana kao duša i nikad ukusnija POSNA ŠTRUDLA SA ČOKOLADOM I DŽEMOM: Mekana kao duša i nikad ukusnija](/data/images/2024-04-15/472783_shutterstock-1227534868_kf.jpg?time=1713529071)
POSNA ŠTRUDLA SA ČOKOLADOM I DŽEMOM: Mekana kao duša i nikad ukusnija
Obično su nam je pravile bake, čiji nas ukusi vraćaju u detinjstvo, a danas pored klasične mrsne, možete napraviti i posnu.
19. 04. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
![AFOGATO: Ledena kafa idealna je za vrele dane, a afogato verziji sa amaretom malo ko će da odoli AFOGATO: Ledena kafa idealna je za vrele dane, a afogato verziji sa amaretom malo ko će da odoli](/data/images/2024-07-08/504974_shutterstock-afogato-kafa_kf.jpg?time=1720469812)
AFOGATO: Ledena kafa idealna je za vrele dane, a afogato verziji sa amaretom malo ko će da odoli
Iako je afogato kafa jednostavna za pripremu, mnogi ne znaju kako da je naprave. Potrebni su vam espreso, sladoled od vanile, amareto.
08. 07. 2024. u 22:16
![PREUKUSAN I IZDAŠAN RUČAK ZA CELU PORODICU: Starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima PREUKUSAN I IZDAŠAN RUČAK ZA CELU PORODICU: Starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima](/data/images/2024-07-08/504783_shutterstock-gulas-od-govedine-i-sampinjona_kf.jpg?time=1720447358)
PREUKUSAN I IZDAŠAN RUČAK ZA CELU PORODICU: Starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima
Jedan od klasičnih recepata za starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima donosi uživanje u mekanom mesu koje se samo razdvaja i odlično se kombinuje sa testeninom.
08. 07. 2024. u 16:00
![OBROK SALATA OD MLADOG KROMPIRA I SLANINE: Nećete moći da joj odolite OBROK SALATA OD MLADOG KROMPIRA I SLANINE: Nećete moći da joj odolite](/data/images/2024-07-08/504722_shutterstock-krompir-salata-sa-slaninom_kf.jpg?time=1720445342)
OBROK SALATA OD MLADOG KROMPIRA I SLANINE: Nećete moći da joj odolite
Obrok salata od mladog krompira i slanine se servira topla, uz dodatak maslinovog ulja i majoneza.
08. 07. 2024. u 15:00
![BAKLAVA SA ORASIMA I BADEMIMA: Recept za tradicionalnu poslasticu koju svi obožavaju BAKLAVA SA ORASIMA I BADEMIMA: Recept za tradicionalnu poslasticu koju svi obožavaju](/data/images/2024-03-05/459465_shutterstock-2259750617_kf.jpg?time=1720441726)
BAKLAVA SA ORASIMA I BADEMIMA: Recept za tradicionalnu poslasticu koju svi obožavaju
Sočna, slatka, neodoljiva baklava sa orasima i bademima.
08. 07. 2024. u 14:00
![TRIK KOJI UVEK UPALI: Ispržite pirinač poput profesionalca TRIK KOJI UVEK UPALI: Ispržite pirinač poput profesionalca](/data/images/2024-06-12/495660_shutterstock-2429570301_kf.jpg?time=1720438239)
TRIK KOJI UVEK "UPALI": Ispržite pirinač poput profesionalca
Jedna od najvažnijih stvari kod prženja pirinča je to da ga pre termičke obrade dobro operete tekućom, hladnom vodom, da biste sa njega uklonili skrob koji ga čini „lepljivim“.
08. 07. 2024. u 13:00
Komentari (0)