Neodoljivi kolač sa makom, savršen za sve prilike.
Povezane vesti
RECEPT ZA ŠUSTER PITU: Predivan starinski, posni kolač koji se topi u ustima pri svakom zalogaju
Starinska poslastica sa džemom podsetiće vas na bakinu kuhinju i stara vremena.
01. 11. 2024. u 07:00
KAKO NAPRAVITI SLAVSKI KOLAČ KORAK PO KORAK: Uspeva baš svima, pa i početnicima
Kada jednom usavršite pravljenje slavskog kolača, više za vas neće biti prepreke. Isprobajte ovu varijantu koja je najjednostavnija i najukusnija.
31. 10. 2024. u 09:00
ČOKOLADNI MUS: Recept koji će se svideti svim sladokuscima
Zasladite se domaćim čokoladnim musom, koji se lako pravi, a ima bogat ukus.
29. 10. 2024. u 16:30
NAJLEPŠI RECEPT ZA LONDONERE: Štanglice koje obožavaju sve generacije
Starinski kolačići - londonske štanglice, oduševiće vas ukusom.
06. 10. 2024. u 14:00
TORTA OPERA: Francuska fantazija slatkih ukusa u spoju sa kafom
Čuvena opera torta nastala je oko 1960. godine, a kreirao ju je poznati francuski šef kuhinje Lenotre.
04. 10. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
SLANI ROLAT SA AJVAROM: Savršen za svečane trenutke, brzo i lako se pravi, a ukus pravi domaćinski
Slani rolati su uvek dobar izbor za predjelo, a ukuse možete kombinovati na razne načine.
05. 11. 2024. u 07:00
JEDNOSTAVNA I UKUSNA: Turska krompir supa
Ovu ukusnu supu od krompira i jogurta možete pripremiti za manje od pola sata, a ako volite supe ova bi vam mogla postati omiljena.
04. 11. 2024. u 18:30
SLATKO OD JABUKA: Ovako su ga pravile naše bake
Slatko od jabuka je pravi domaći užitak koji će vas osvojiti svojom slatkoćom i aromom, a idealno je za zimu.
04. 11. 2024. u 17:00
GURMANSKI RECEPT ZA SAVRŠEN RUČAK: Kiseli kupus sa suvim mesom, slaninom i šljivama
Saznajte kako da napravite nešto gurmanskiju verziju kiselog kupusa. Ovog puta mu, pored suvog mesa, dodajte slaninu i šljive.
04. 11. 2024. u 15:00
NAJBOLJI RECEPT ZA PITU SA LUKOM: Super jednostavna, a neverovatno ukusna
Ako više nemate ideja šta da pripremate za doručak ili večeru, donosimo vam jedan sjajan recept.
04. 11. 2024. u 13:18
Komentari (0)