NEODOLJIVI KOLAČ SA MAKOM: Tako jednostavan, a prepun ukusa
31. 10. 2024. u 11:00
Neodoljivi kolač sa makom, savršen za sve prilike.
Povezane vesti

VAZDUŠAST I MEKAN, A LAKO SE PRAVI: Ovo je najsočniji čokoladni kolač koji ćete ikad probati
SLATKOĆA ovog dezerta savršeno se slaže sa mnogima omiljenim napitkom - kafom.
18. 05. 2025. u 21:07

KAO U GRČKOJ: Sutlijaš sa mastikom
Tradicionalno grčko alkoholno žestoko piće odlično se "snalazi" u sutlijašu posle kog vas neće boleti glava.
10. 04. 2025. u 16:00

BANANA KOLAČ SA ČOKOLADOM I ORASIMA: Nepobediva kombinacija ukusa (VIDEO)
Sočan i mekan, zahvaljujući zrelim bananama i jogurtu, ovaj kolač dobija dodatnu dimenziju ukusa uz hrskave orahe i slatke komadiće čokolade. A da bi bio još posebniji, prelijemo ga toplim, kremastim sosom koji mu daje neodoljivu karamelastu notu. Idealan je uz šoljicu kafe ili čaja, bilo za doručak, popodnevnu pauzu ili desert.
22. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić

LENJINGRADSKI KOLAČ: Starinski desert koji obara s nogu
Lenjingradski kolači poput deserta sa dvorova, prepuni finog vanila krema.
23. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić

BRZI KOLAČ SA JABUKAMA KOJI SVIMA USPEVA: Napravite ukusnu poslasticu i obradujte ukućane
Recept za kolač sa jabukama je neverovatno jednostavan, a ukusom osvaja već pri prvom zalogaju.
19. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

LAK ZA NAPRAVITI, A BOŽANSTVENOG UKUSA: Starinski kolač sa medom i orasima
NAJBOLjE služite uz šolju kafe.
19. 05. 2025. u 13:00

GURMANSKE I SAVRŠENE: Pljeskavice od spanaća
NEĆETE ni primetiti da nedostaje meso.
19. 05. 2025. u 11:00

ZA JUTRO KOJE SE PAMTI: Sočne knedle sa džemom
Desert iz bakine kuhinje koji se ne odbija!
19. 05. 2025. u 09:00

RECEPT ZA DOMAĆI ZDRAVI HLEB OD ZRNEVLJA BEZ KVASCA: Samo 1 kriška ovog hleba držaće vas sitim ceo dan
DOMAĆI hleb sa zrnevljem na savršen način.
19. 05. 2025. u 07:00

VAZDUŠAST I MEKAN, A LAKO SE PRAVI: Ovo je najsočniji čokoladni kolač koji ćete ikad probati
SLATKOĆA ovog dezerta savršeno se slaže sa mnogima omiljenim napitkom - kafom.
18. 05. 2025. u 21:07
Komentari (0)