POSNE RAFAELO KUGLICE: Toliko ukusne da uvek prve nestanu sa slavskog tanjira

Новости онлине

13. 12. 2024. u 12:43

Ako ste u nedostatku ideja za ulepšavanje slavske trpeze i želite da je obogatite i oduševite sve goste, isprobajte ovaj recept. Između posnog i mrsnog rafaela ne zna se koji je lepši.

ПОСНЕ РАФАЕЛО КУГЛИЦЕ: Толико укусне да увек прве нестану са славског тањира

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 150 g kokosa
  • pečeni lešnici 30 komada
  • 250 g margarina
  • 200 g šećera u prahu
  • 100 g biljnog mleka u prahu
  • 150 g kokosa (za valjanje)

Priprema:

Najpre margarin malo ostavite na sobnoj temperaturi da odstoji, a onda ga umutite mikserom zajedno sa prah šećerom dok ne dobijete penastu smesu. Dodajte potom mleko u prahu, pa još malo umutite. Posle toga dodajte i kokos.

Ovo je smesa od koje ćete oblikovati kuglice, a unutra stavite jedan lešnik. Svaku kuglicu posle uvaljajte u kokos i tako je stavite u korpicu.

(krstarica)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIJE ZA STARO GVOŽĐE: Monfils osvojio turnir u Oklandu i postao najstariji šampion ATP tura (FOTO)